Invajo - Events tool Get people together

Prisutdelning innovationstävling InfraAwards

Online
1 september 2021
13:00 - 14:30
Lägg i kalender
Arrangör
InfraSweden 2030 i samverkan med CLOSER
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
1 september 2021
Tid
13:00 - 14:30

Välkommen till den digitala prisutdelningen i innovationstävlingen InfraAwards

Följ vår final som live-sänds den 1 september från Lindholmen Science Park i Göteborg. Finalisterna presenterar här sina idéer inför er och tävlings-juryn. InfraAwards utsedda jury har erfarenhet av och insikt i transportinfrastruktur, hållbarhet och innovation. Se finalisternas filmade säljpitchar och ställ frågor direkt till dem.
Efter prisutdelningen håller vi en digital matchmaking för er som vill höra mer och diskutera samarbete med finalisterna.

Plats: Digitalt via länk: https://us02web.zoom.us/j/88145160908

Program

Kl. 13:00

 • Beatrice Hällås, InfraSweden2030 & Pontus Gruhs, Trafikverket, välkomnar och inleder evenemanget.
 • VINNOVA - Sveriges myndighet för innovation berättar om betydelsen av innovationstävlingar för samhällsutvecklingen.
 • Innovationstävlingen InfraAwards finalister presenterar sina bidrag. Läs mer om de 5 bidragen.
 • Juryns motivering till vinnande bidrag.
 • Prisutdelning och tack-tal.
Kl. 14:30 PAUS

Kl. 14:50 - 16:00 Digital Matchmaking (separat anmälan krävs)


Årets InfraAwards-finalister är:

Greencarrier

Predictive Movement

Strukton Rail AB

Systra AB

Tyréns AB

 

Det här är InfraAwards:

 • Tävlingsperiod: 31 mars – 26 maj 2021
 • Juryn har valt fem finalister.
 • Finalen live-sänds den 1 september från Lindholmen Science Park.Finalisterna pitchar sina idéer inför en jury med erfarenhet av och insikt i transportinfrastruktur, hållbarhet och innovation.  Digital matchmaking med samarbetspartners  för diskussion om samarbete med finalisterna.
 • Pris: Vinnaren får 100 000 kronor, dessutom får det vinnande bidraget förädla sin idé vidare med stöd från InfraSweden2030. Målsättning är beviljad finansiering från VINNOVA av projekt.
 • InfraAwards har anordnats av InfraSweden2030 sedan 2016.
 • Fokus är på innovationer med starka affärsidéer och en vilja att göra samhället vi bor i lite bättre, via snabbare och resurseffektivare utveckling av transportinfrastrukturen.
 • Bidragen bedömds utifrån implementering, nytta för transportinfrastruktur, positiv påverkan på miljö, klimat samt marknadspotential.
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Prisutdelning i innovationstävlingen InfraAwards
1 sep 2021 (12:59)
0
InfraSweden2030 Strategiskt innovationsprogram (SIP) för transportinfrastruktur använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av InfraSweden2030 Strategiskt innovationsprogram (SIP) för transportinfrastruktur. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, InfraSweden2030 Strategiskt innovationsprogram (SIP) för transportinfrastruktur samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.