Get people together

Digital Matchmaking

Online
1 september 2021
14:50 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
InfraSweden 2030 i samverkan med CLOSER
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
1 september 2021
Tid
14:50 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen till Digital Matchmaking

InfraAwards vill skapa kontaktytor mellan våra finalister och företag som kan vara intresserade av att bygga vidare på tävlingsbidragen. Genom matchmakingen vill InfraSweden möjliggöra mötet mellan aktörer som kan ta bidragen vidare mot nyttiggörande. Inled diskussionen för framtidens transportinfrastrukturs-lösningar här!

Ta del av de deltagande bidragen och anmäl dig nedan för att vara med i den digitala matchmakingen.
Deltagandet är kostnadsfritt och innebär inga skyldigheter, bara möjligheter!

Plats: Länk till matchmaking kommer att skickas ut ett par dagar innan genomförandet till de som anmält sig. Missa inte chansen!

Årets InfraAwards-finalister är:

Greencarrier

Predictive Movement

Strukton Rail AB

Systra AB

Tyréns AB

Det här är InfraAwards:

  • Tävlingsperiod: 31 mars – 26 maj 2021
  • Juryn har valt fem finalister.
  • Finalen live-sänds den 1 september från Lindholmen Science Park.Finalisterna pitchar sina idéer inför en jury med erfarenhet av och insikt i transportinfrastruktur, hållbarhet och innovation.  Digital matchmaking med samarbetspartners  för diskussion om samarbete med finalisterna.
  • Pris: Vinnaren får 100 000 kronor, dessutom får det vinnande bidraget förädla sin idé vidare med stöd från InfraSweden2030. Målsättning är beviljad finansiering från VINNOVA av projekt.
  • InfraAwards har anordnats av InfraSweden2030 sedan 2016.
  • Fokus är på innovationer med starka affärsidéer och en vilja att göra samhället vi bor i lite bättre, via snabbare och resurseffektivare utveckling av transportinfrastrukturen. 
  • Bidragen bedömds utifrån implementering, nytta för transportinfrastruktur, positiv påverkan på miljö, klimat samt marknadspotential.