Invajo - Events tool Get people together

Workshop 6 - Beställarnätverk för en klimatneutral anläggningssektor

Online
8 februari 2022
13:00 - 15:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
InfraSweden2030
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
8 februari 2022
Tid
13:00 - 15:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Bifogade dokument (1)

Välkommen till beställarnätverket för en klimatneutral anläggningssektor!

Under InfraSweden2030 Öppet hus 2021 föddes idén om att starta ett beställarnätverk för att gemensamt kunna agera för en hållbar och klimatneutral anläggningssektor. Initiativet följdes upp snabbt och sedan dess har nätverket träffats fem gånger.

Det finns ett stort intresse för att diskutera gemensamma frågor, utmaningar och behov, och att föra diskussioner mellan beställare och leverantörer. Att ta del av varandras erfarenheter och presentera goda exempel och lära av aktuell forskning inom området är några av aktiviteterna som efterfrågas i ett kommande nätverksarbete.

I gruppen finns beställarkompetens från kommunal och regional verksamhet, erfarenheter från att driva andra beställarnätverk, expertkompetens inom bland annat upphandling, innovation och klimat.


Nu bjuder vi in till den sjätte träffen den 8 februari klockan 13:00-15.30.

 

Mer information om den sjätte workshopens tema och agenda kommer snart.

En länk till mötet skickas ut dagen innan evenemanget.

 

Varmt välkommen!

 

Kontaktperson:

Lisa Johnsson

Innovationsledare InfraSweden2030

lisa@coinnovate.se

Bokning
Antal
Beställarnätverk för en klimatneutral anläggningssektor
0
InfraSweden2030 Strategiskt innovationsprogram (SIP) för transportinfrastruktur använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av InfraSweden2030 Strategiskt innovationsprogram (SIP) för transportinfrastruktur. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, InfraSweden2030 Strategiskt innovationsprogram (SIP) för transportinfrastruktur samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.