Invajo - Events tool Skapa event gratis

Marknadsföring i en digital era

ICC Sweden
Brunnsgatan 2, Stockholm
Visa på karta
12 december 2018
15:30 - 17:00
Lägg i kalender
Arrangör
ICC Sweden
Boka/OSA
Plats
ICC Sweden
Datum
12 december 2018
Tid
15:30 - 17:00

Marknadsföring i en digital era - etik och ansvar

Den snabba utvecklingen inom marknadsföring, med nya tekniker och allt fler kanaler att välja mellan, ställer höga krav på marknadsförande företag. Hur säkerställer de att deras marknadsföring är etisk? Vilka krav går det att ställa i samarbeten, och vilket ansvar tar influencers och plattformar? 

Under det här seminariet kommer vi att diskutera vilka möjligheter och utmaningar som den digitala eran erbjuder, och hur det nya reklamlandskapets aktörer säkerställer att de agerar etiskt.

 Efter seminariet bjuds deltagarna in till ett efterföljande mingel. 

 

Deltagare

Moderator: Beata Wickbom, digital strateg & grundare, HejDigitalt!

Sandra Beijer, Bloggare och författare, Niotillfem; Lena Johansson, ICC Sweden; Damon Razazi, Marketing Manager, Mapiful; Daniel Redgert, VD&Grundare, Redgert Comms; Daniel Strandberg, Sverigechef, Troot Network; Elisabeth Trotzig, Reklamombudsmannen; Carl Wåreus, Head of Agency/Partners, Google

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Seminarium
11 dec 2018 (23:59)
0
ICC Sweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av ICC Sweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, ICC Sweden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.