Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Hus & Hem
Plats
Online
Datum
5 november 2020
Tid
18:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Välkommen till Stora Stylingkvällen 2020

 

Välkommen till Stora Stylingkvällen- Hus & Hems uppskattade event för alla inredningsintresserade!

Ta chansen att få profftips för att få till inredningen i hemmet, få koll på trendpaningarna inför framtiden och få inspiration till ditt hem. 

Möt Matilda Appelberg, Stefan "Trendstefan" Nilsson och Sara Garanty när de under sina föreläsningar ger handfsta tips och idéer som du kommer kunna ta med dig till din enredning i hemmet. 

I år kommer Stora Stylingkvällen att sändas live via videolänk, så miss inte chansen att vara med oss digitalt den 5 november 2020!

 

Boka en digital helkväll med:

• Mängder av stylingtips
• Trendspaningar och inspiration
Sara Garanty ger tips och förståelse för färgsättning i hemmet 
Mathilda Appelberg om profftips för inredning i hemmet
Stefan Nilsson delar med sig av trendspaningar inför framtiden

Prenumerationserbjudande

Vid köp av din livebiljett har du även möjlighet att ta del av prenumerationserbjudandet av 3 nummer av Hus & Hem. För att ta del av erbjudandet välj "Biljett till livesändning + 3 nummer av Hus & Hem", vi kommer då skicka en länk till dig där du har möjlighet att ta del av  149kr kommer att skickas efter ditt biljettköp.

 

För frågor vänligen kontakta Clara Dahlin 076-169 48 33 clara.dahlin@egmont.se

 

Vi följer utvecklingen kring covid-19 och kommer att vidta åtgärder om så uppmanas från myndigheterna. Som läget ser ut nu har vi för avsikt att genomföra eventet och du är varmt välkommen att ta kontakt med oss om du har några frågor

 

default
Story House Egmont använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Story House Egmont. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Story House Egmont samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.