Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Hus & Hem
Plats
Åkeshofs Slott
Datum
19 maj 2019
Tid
11:00 - 15:00

Stora Trädgårdsdagen

Varmt välkommen till oss på Hus & Hem och Åkeshofs slott på en inspirerande halvdag med massor av konkreta råd och inspiration för dig som älskar trädgård, blommor och odling.

Här möts både erfarna och nyblivna trädgårdsfantaster och eldsjälar som låter balkonger och kolonilotter grönska. 

Möt kreatören och designern Jan Rundgren som bjuder på Trendföreläsning. Få tips på hur du inreder ditt uterum med populära stylisten Camilla Fürst. Träffa Åkeshofs slotts trädgårdsmästare och plantera sin egen vårkruka, besök Svenska lanthönsklubben i vår Höns-hörna och avnjut en fräsch lunch och smoothie i Åkeshofs Slotts härliga trädgård. 

Välkommen på en halvdag fylld med inspiration, tips och många överraskningar!  


Innehåll:

• Mängder av trädgårdstips, trendspaningar och inspiration 
• Vegetarisk lunch med kaffe, kaka och härlig grön juice 
• Välfylld goodiebag 
• Träffa inspiratörer, stylister och trädgårdsmästare 
• Träffa Hus & Hems chefredaktör och redaktion 

Pris: 595 kr. (Du bokar din biljett här nedan genom att fylla i namn, telefonnummer och e-post, betalning sker direkt vid bokning.) En bekräftelse kommer på e-post så fort betalning är genomförd och motsvarar din biljett.

Eventet äger rum på vackra Åkeshofs slott i Bromma, strax utanför Stockholm.
Hit tar du dig enkelt med egen bil eller tunnelbanans gröna linje.

Bil: Åkeshovs gårdsväg 11. Slottet erbjuder en stor parkering.
Tunnelbana: Åkeshovs station. Slottet ligger 2 minuters promenad från stationen. 

*Observera att köpet är bindande - Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp.

För frågor kring bokning kontakta Johanna Peterson 08 400 27 736 johanna.peterson@egmont.se

Egmont Publishing AB (Eventavdelningen) använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Egmont Publishing AB (Eventavdelningen). Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Egmont Publishing AB (Eventavdelningen) samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.