Sprängteknik Klass A - Boliden

Bolidens Industriområde Port 34
H Safety AB, Boliden
Visa på karta
10 - 13 oktober 2022
09:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
H Safety AB
Boka/OSA
Plats
Bolidens Industriområde Port 34
Datum
10 - 13 oktober 2022
Tid
09:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Utbildning i sprängteknik för sprängarbas – sprängkort klass A

Kursen är främst avsedd för de som arbetar med "normala" sprängarbeten. Kursen är även lämplig som informationskurs för byggledare, konsulter, planerare, kalkylerare, myndighetspersoner med flera. Övriga kompetenser som ingår i denna kurs: Föreståndarutbildning. Så att man kan vara tillståndsansvarig för företagets hantering och eventuell förvaring av explosiva varor. ADR 1.3 För klass 1, 2 och 3 ingår i denna kurs.
Förkunskapskrav: Inga direkta för den teoretiska delen. Ett godkänt slutprov efter genomförd utbildning är en förutsättning för att ha möjligheten att ansöka om certifiering som sprängarbas – sprängkort klass A hos Svenska Bergteknikföreningen. Innan ett sprängkort utfärdas verifierar Svenska Bergteknikföreningen att den sökande har ett års praktisk erfarenhet av sprängarbete.

Grundpris för utbildningen är 14000kr exkl moms.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Sprängteknik Klass A - Boliden 2022-10-10
7 okt 2022 (23:59)
0
H Safety AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av H Safety AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, H Safety AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.