Invajo - Events tool
Plats
Bryggeriet i Luleå
Datum
18 februari 2020
Tid
08:01 - 17:01
Bifogade dokument (1)

Nu kan du anmäla dig till Norrbottens bästa IT-event 2020

För första gången någonsin kommer nu HOUSE till Norrbotten, Luleå:

Datum: Tisdag den 18:e februari
Tid: 08.01-17.01
Plats:Bryggeriet i Luleå

Vad är HOUSE?

HOUSE är ett årligt arrangemang av Hi5 och upKeeper som syftar till att sprida kunskap inom IT-områdets utveckling och nya möjligheter.

Namnet HOUSE syftar till bokstavsleken: Hi5 Och upKeeper Samlar & Engagerar. Arrangemanget är kostnadsfritt och vänder sig till beslutsfattare, inköpare, verksamhetsutvecklare och IT-personal inom företag och organisationer i Luleå, Norrbotten och närliggande regioner.

Förutom ett fullmatat seminarieprogram med 16 olika seminariepass att välja mellan bjuder vi under hela dagen på IT-mässa där du kan fördjupa dina IT-kunskaper och träffa IT-branschens ledande aktörer till exempel ALSO, Dell Technologies, VMware, HP och HPE, Lenovo, Fujitsu och många fler. Genom att delta i vår HOUSE-tävling under dagen kan du också vinna fina priser. 

En Keynote som ruskar om

Dessutom avslutas dagen med en rykande aktuell och internationellt välkänd gästföreläsare: Brittany Kaiser. Vi fattar knappt själva hur vi har lyckats, men det är inte desto mindre sant. Cambridge Analytica-skandalens visselblåsare, tillika huvudperson i den Oscar-nominerade Netflix-dokumentären ”The Great Hack”, är vår gästföreläsare till HOUSE 2020 i både Luleå och Umeå.

Det vill du inte missa!

kaisercaaspeakersphoto3685.jpgBrittany Kaiser föreläser på HOUSE 2020 i Luleå

Hur anmäler jag mig?

På HOUSE i Luleå finns det 16 olika seminariepass att välja emellan, fyra parallella pass under fyra sessioner. Längst upp under bilden hittar du länkar med detaljerad information om alla olika seminariepass. När du har bestämt dig för vilka pass du vill gå på, scrolla ner på den här sidan och fyll i anmälningsformuläret där du enkelt sätter ihop ditt personliga program för HOUSE 2020!

TIPS: För att skaffa dig en överblick kan du också ladda ner dagens schema som innehåller färgkoder för våra olika kategorier. Du hittar även alla beskrivningar om våra seminariepass i olika flikar längst upp på den här sidan.

Seminariepass: något för alla

Du bygger direkt vid anmälan ihop ditt personliga seminarieprogram för dagen. Mellan de olika seminariepassen besöker du våra samarbetspartners i mässan och deltar i vår kunskapstävling. På så sätt får du både matnyttiga kunskaper om det senaste inom IT-området och en chans att vinna finfina priser!
För att hjälpa dig att hitta de seminarier som passar dig har vi kategoriserat och graderat seminarierna enligt nedan:

KATEGORIER
VERKSAMHET OCH STRATEGI
SAMARBETA OCH DIGITALISERA
NÄTVERK OCH SÄKERHET
TEKNIK OCH UTVECKLING

GRADERING
Teknisk nivå 1 kräver inga särskilda tekniska förkunskaper.
Teknisk nivå 3 innebär att vissa tekniska förkunskaper kan krävas för att fullt ut kunna tillgodogöra sig seminariet.

No show-avgift
HOUSE är ett populärt event som ofta blir fullbokat. Därför tillämpar vi som arrangerar HOUSE en sk No show-avgift vid utebliven närvaro eller missad avanmälan. Denna avgift är 500 kr och går oavkortat till Barncancerfonden.

Klicka på länkarna längst upp för att läsa mer om HOUSE, vår gästföreläsare Brittany Kaiser och de olika seminariepassen.

Varmt välkommen med din anmälan!