Invajo - Events tool Get people together

Test site Steninge

Steninge 405
steninge 409, Steninge
Visa på karta
24 - 26 augusti 2020
09:00 - 17:00
Lägg i kalender
Arrangör
House of Hemp/Test site Steninge
Boka/OSA
Plats
Steninge 405
Datum
24 - 26 augusti 2020
Tid
09:00 - 17:00
Bifogade dokument (1)
Klädsel
Oömma kläder, kängor el. liknande
Åldersgräns
16

3 dagars kurs i Halland, hampakalk

Kursen ger en introduktion med både teori och praktik i att bygga med hampakalk.

Coranavirus
Kursen kommer genomföras om inga nya riktlinjer sätts på plats. Kursen kommer genomföras där man kan vistas på säkert avstånd från varandra.

Vem riktar sig kursen till?
Kursen är lämplig för alla som jobbar inom byggbranschen eller hållbarhet och vill lära sig om konstruktion med hampakalk. Oavsett om man planerar sitt eget projekt, är arkitekt, entreprenör eller bara vill få praktisk erfarenhet av olika sätt att använda materialet.

Inlärningsmetoder och resultat
Kursen sprids över tre dagar med en blandning av teori och praktik, vilket återspeglar det faktum att byggare behöver ha en ordentlig förståelse av materialet samt goda praktiska färdigheter för att kunna använda hampakalk framgångsrikt. Varje dag avslutas med en frågestund, men vi svarar givetvis på frågor på övrig tid också.

All utrustning tillhandahålls för praktiska sessioner. Vi kommer använda en spraymaskin som kan applicera 4 m3 hampakalk per timme. 

Kursdeltagare som slutför hela kursen kommer att få ett certifikat för genomförd kurs som skickas via e-post veckan efter slutförandet.

Lärandemål
Efter kursens slut kommer deltagarna att:
Ha lärt sig om hampakalk i byggindustrin i världen idag.
Ha en grundläggande förståelse för de viktigaste teoretiska och praktiska frågorna som ska beaktas när man bygger med hampakalk, både i nybyggnation och renovering.
Känna till problemen som berörs när man väljer hampa och ett bindemedel.

Ha en god förståelse för den grundläggande metoden för att bygga med hampakalk och fått praktisk erfarenhet av:
Bygga en del av en nybyggd hampakalkvägg.
Applicera en puts på en hampakalkvägg.

 

Kursledare

En av Europas främsta hampakalksbyggare Rémy Chorda kommer leda de praktiska byggmomenten. Rémy är grundare till Ecole Nationale du Chanvre.

Teori och praktik på byggkursen sker på engelska. 

Plats:
Steninge, Halland.

Avgift för tre-dagars kurs:

6920kr exkl. moms. + registreringsavgift
Avgiften inkluderar undervisning, kursmaterial och tre luncher.

Din plats blir bekräftad vid betalning, vid avbokning upp till en vecka innan behålls halva kursavgiften, därefter ingen återbetalning.

 

default
Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Bygg med hampakalk - framtidens material
12 aug 2020 (23:59)
8650.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
House of Hemp/Test site Steninge använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av House of Hemp/Test site Steninge. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, House of Hemp/Test site Steninge samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.