Invajo - Events tool Get people together

Hampakalk kurs i Göteborg

Lilla Holmen 7
Lilla Holmen 7, Gunnilse
Visa på karta
11 juni 2020
09:30 - 17:00
Lägg i kalender
Arrangör
House of Hemp
Boka/OSA
Plats
Lilla Holmen 7
Datum
11 juni 2020
Tid
09:30 - 17:00
Bifogade dokument (1)
Klädsel
Oömma kläder, kängor el. liknande
Åldersgräns
16

Hampakalk kurs i Göteborg

Kursen ger en introduktion med både teori och praktik i att bygga med hampakalk.

Coronavirus
Kursen kommer genomförs utomhus samt i en större verkstadshall där man kan hålla avstånd på säkert avstånd till varandra. Vid gott väder samlas vi utomhus på Angereds gård 1 för introduktion och därefter tar vi oss per bil till förmiddagspasset i lokalen. För lunch tar vi oss till Gunnilse golfrestaurang. Kommer samlingsplatsen ändrats så meddelas detta via e-post några dagar innan kursen. Vi tar emot max 15 deltagare. 

Vem riktar sig kursen till?
Kursen är lämplig för alla som är intresserade av att lära sig om konstruktion med hampakalk, oavsett om de planerar sitt eget projekt, är arkitekt, entreprenör eller bara vill få praktisk erfarenhet av olika sätt att använda materialet. Ingen förkunskaper krävs, så kursen är lämplig för både nybörjare och professionella, och är öppen för alla som är 16 år eller äldre.

Inlärningsmetoder och resultat
Kursen är en blandning av teori och praktik, vilket återspeglar det faktum att byggare behöver ha en ordentlig förståelse av materialet samt goda praktiska färdigheter för att kunna använda hampakalk framgångsrikt. Dagen avslutas med en frågestund, men vi svarar givetvis på frågor på övrig tid också. All utrustning tillhandahålls för praktiska sessioner. 

Lärandemål
Efter kursens slut kommer deltagarna att:
Ha lärt sig om hampakalk i byggindustrin i världen idag.
Ha en grundläggande förståelse för de viktigaste teoretiska och praktiska frågorna som ska beaktas när man bygger med hampakalk.
Känna till problemen som berörs när man väljer ett bindemedel.

Ha en god förståelse för den grundläggande metoden för att bygga med hampakalk och fått praktisk erfarenhet av:
Bygga en del av en nybyggd hampakalkvägg.

Plats:
Lilla Holmen 7, Gunnilse

Avgift för kurs:

1000kr exkl. moms. + transaktionsavgift.
Avgiften inkluderar undervisning.

Din plats blir bekräftad vid betalning, vid avbokning upp till en vecka innan behålls halva kursavgiften, därefter ingen återbetalning.

 

default
Bokning
Pris (ex. moms)
Antal
Bygg med hampakalk - framtidens material
1000.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
House of Hemp använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av House of Hemp. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, House of Hemp samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.