Invajo - Events tool

Öppet bruk Hallsta

Hallsta pappersbruk
Tulkavägen, Hallstavik
Visa på karta
3 juli - 9 augusti 2019
13:00 - 15:00
Lägg i kalender
Arrangör
Holmen Paper, Hallsta pappersbruk
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Hallsta pappersbruk
Datum
3 juli - 9 augusti 2019
Tid
13:00 - 15:00
Åldersgräns
10

Välkommen på Öppet Bruk på Hallsta

Vi fortsätter traditionen med öppet bruk. Varje onsdag och fredag under perioden 3 juli – 9 augusti 2019 anordnar vi guidade turer i vår anläggning, med start kl 13:00. Varje tur tar ca 2 timmar, och guidningen sker på svenska eller engelska. Du anger själv vid bokning om du har önskemål om guidning på engelska.

Vi utgår från receptionen i Hallsta pappersbruk och sedan får du följa hela processen från ved till papper. Du får även se och höra hur vi värnar om miljön i vår vackra del av Sverige. Hallsta pappersbruk består idag av två produktionslinjer, och med våra ca 400 medarbetare spelar Holmen Paper Hallsta en central och viktig roll i Roslagen.

Viktig information

För att alla ska få en så bra upplevelse som möjligt, är antalet besökare per grupp begränsat till 12 personer. Vi tar emot tre grupper vid varje guidningstillfälle (OBS! Antalet grupper kan variera), och av säkerhetsskäl tar vi endast emot besökare som är 10 år eller äldre.

Vi vill gärna påminna om att vi under hela turen kommer att vistas i produktionsmiljö, vilket bland annat innebär att det emellanåt kommer att vara varmt och en hög ljudnivå. Under turen kommer vi även att gå en hel del i trappor, så det är viktigt att du har bra skor för att inte riskera att snubbla, halka eller liknande. 

 

Boka din plats genom att välja datum nedan och därefter klicka på Boka