Invajo - Events tool

Kardiovaskulär sjukdom i ett brett perspektiv

Online
22 januari - 28 februari 2021
09:25 - 12:30
Lägg i kalender
Arrangör
Hjärt-Lungfonden
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
22 januari - 28 februari 2021
Tid
09:25 - 12:30

Kardiovaskulär sjukdom i ett brett perspektiv

Äntligen är det dags för 19:e upplagan av den årliga konferensen för läkare inom hjärt-kärlområdet - nu med Hjärt-Lungfonden som arrangör.

”Kardiovaskulär sjukdom i ett brett perspektiv” är en av landets mest omfattande utbildningsaktiviteter. Under två dagar får du möta forskare vars resultat ligger bakom behandlingsriktlinjer och lyssna till föreläsningar om viktiga nyheter av praktisk och klinisk betydelse. Under rådande situation har vi valt att skapa årets möte online med samma upplägg och innehåll såsom det vore på plats. 

Vår programkommitté har bjudit in en rad mycket kunniga föreläsare som kommer att uppdatera dig på ny och kliniskt användbar forskning. Tekniska lösningar ger er möjlighet till interaktion, frågor och diskussion där ni även får tips och råd samt tid för att kunna lyfta egna funderingar. 

Mötet stöds av Svenska Kardiologföreningen och Svensk förening för allmänmedicin (SFAM), är LIPUS-certifierat och ger CME-poäng för den som önskar. 

Välkommen med din anmälan snarast möjligt, tryckt material skickas sedan ut i god tid före start. Anmälan är bindande vid bekräftelse. 

Väl mött den 22-23 januari. Utbildningen finns därefter tillgänglig via din personliga länk tom den 28/2. Detta gör att du kan beställa kursen även i efterhand. 

 

ksskarmklipp.PNG

Kristina Sparreljung
Generalsekreterare, Hjärt-Lungfonden

 

lars.png

Lars Rydén
Senior professor i kardiologi samt ordförande i Programkommittén

Lipus har granskat och godkänt denna kurs. Fullständig kursbeskrivning finns på www.lipus.se (Lipus-nr: 20200077)

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Kardiovaskulärt möte i brett perspektiv
21 jan 2021 (23:59)
1000.00 SEK
Stängd
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Hjärt-Lungfonden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Hjärt-Lungfonden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Hjärt-Lungfonden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.