Invajo - Events tool

Hembakats julevent

Larssons lada
Skäggetorp 155, Nykvarn
Visa på karta
26 november 2021
00:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Hembakat
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Larssons lada
Datum
26 november 2021
Tid
00:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Hembakats julevent

Välkommen på Hembakats julevent 26 nov 2021!

Som vi har längtat efter att få träffa er läsare! Äntligen kan vi bjuda in er till en mysig dag tillsammans med oss på redaktionen och några andra av Sveriges mest älskade bakprofiler. Ni får träffa Elisabeth Johansson, den välkända konditorn och juryprofilen från tv-programmet Hela Sverige bakar, inspirerande Frida Skattberg som driver en av Sveriges största bakbloggar och Hilda Kirkhoff som stod som vinnare för Hela Sverige bakar 2020.

Ta chansen att uppleva en stämningsfull för- eller eftermiddag där du får lära dig allt du behöver veta inför det stora julbaket. Vi kommer att guida dig genom saffransdeg, godis och andra måsten på julbordet. 

Vi bjuder på glögg och härligt julfika bakat av våra profiler och dessutom goodiebag till alla!

Psst! Vi kommer att ha fina utlottningar på plats!

NÄR: 26 november, välj mellan kl 10–13 eller kl 14–17 
VAR: Larssons lada, Skäggetorp, 155 93 Nykvarn
PRIS: 695 kr (plus goodiebag till alla!)

* OBS! Begränsat antal platser. Först till kvarn …

hildakirkhofffotofridawismar.jpgelisabethjohansson483.jpgfridaskattbergfotohelenpe2530.jpglarssonlada5006.jpgkola4734.jpgkenwoodlogga.png

Bonnier News AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier News AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier News AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.

Skulle arrangemanget ställas in till följd av restriktioner eller annat som är utom vår kontroll som arrangör, återbetalas hela beloppet.