Invajo - Events tool

HBG Frukost 5/2 2019

Elite Hotel Marina Plaza
Kungstorget 6, Helsingborg
Visa på karta
5 februari 2019
07:30 - 09:00
Lägg i kalender
Arrangör
Helsingborgs stad
Boka/OSA
Plats
Elite Hotel Marina Plaza
Datum
5 februari 2019
Tid
07:30 - 09:00

Klimatet och kapitalet sitter i samma båt!

Välkommen till årets första HBG Frukost.  Morgonens tema är minst sagt högaktuellt. 
Kan man med rätt kunskap och rätt inställning tackla utmaningarna, ta miljö och samhällsansvar på ett sätt som ökar lönsamheten direkt och samtidigt göra kunderna nöjdare?  Om detta pratar Per Grankvist.  

Per Grankvist är en av Skandinaviens främsta experter på företags hållbarhetsarbete, känd för sitt sätt att förklara aktuella ämnen ur nya perspektiv och göra svåra saker begripliga. Egenskaper som gjort honom till Årets Superkommunikatör i media 2018 (Resumé) och till en mycket omtyckt föreläsare.
 
Per är författare till boken CSR i praktiken som numera är självskriven kurslitteratur på utbildningar med fokus på hållbarhetsfrågor. Sedan 2006 har Per studerat hur mer än 500 bolag över hela världen arbetat med hållbarhetsfrågor.

Pers unika sätt att mixa kunskap och tydliga exempel med humor gör att publiken på bara en timme får konkreta idéer, inspiration till att tänka nytt och en fördjupad förståelse för hur man går från ord till handling.
(Begränsat antal platser - först till kvarn)

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
HBG Frukost - Elite Hotel Marina Plaza
1 feb 2019 (23:59)
0
Helsingborg stad använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Helsingborg stad. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Helsingborg stad samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.