Invajo - Events tool

Learn@Lunch - Stresshantering för dummies

Helio GT30
Grev Turegatan 30, Stockholm
Visa på karta
14 november 2019
12:00
Lägg i kalender
Arrangör
Helio
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Helio GT30
Datum
14 november 2019
Tid
12:00

Learn@Lunch - Stresshantering för dummies

Stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress – alla pratar om det, alla upplever det. Men hur sjutton hanterar man det i vardagen? Vad är fördelarna med återhämtning? Och vad kan du göra för att få en mer hållbar livsstil? Deborah Mühlrad på BlueCall ger dig en snabbkurs i stresshantering. Inget fluff, bara konkreta tips, råd och verktyg för hur du ska maximera balansen i din vardag.

Learn@Lunch är vår föreläsningsserie framtaget för att stimulera och inspirera ditt huvud samtidigt som vi mättar din mage. Då alla har tid för en lunch smäller vi två flugor i en smäll och presenterar relevanta och aktuella ämnen och frågor, bjuder på lunch – och lär oss något nytt varje gång.

Deborah Mühlrad är chefsterapeut på BlueCall som arbetar tillsammans med arbetsgivare för att skapa hållbara medarbetare. BlueCall tror på medarbetarens egen förmåga att genom konkreta verktyg förändra sin situation och öka förutsättningarna för en hållbar livsstil.

Som alltid bjuder vi på en riktigt smarrig lunch undertiden du inspireras – OSA här senast den 12:e November eller maila vår Head Curator där du också gärna får tipsa om framtida talare martin.tallvid@helio.se