Learn@Lunch - Hälsa, livsviktigt men inte dödsallvarligt

Helio GT30
Grev Turegatan 30, Stockholm
Visa på karta
22 november 2019
12:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Helio
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Helio GT30
Datum
22 november 2019
Tid
12:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Learn@Lunch - Hälsa, livsviktigt men inte dödsallvarligt

Att sjuktalen är höga och att ohälsan är utbredd i vårt land är fakta. Samtidigt som många behöver äta lite bättre och röra på sig mer så finns det idag även en stor hälsomedvetenhet ute i landet, en medvetenhet som ibland går till överdrift. Men vad är egentligen viktigt på riktigt och hur kan vi leva hälsosamt utan att slå knut på oss själva eller känna att vi gör avkall på vår livskvalité?

Learn@Lunch är vår föreläsningsserie framtaget för att stimulera och inspirera ditt huvud samtidigt som vi mättar din mage. Då alla har tid för en lunch smäller vi två flugor i en smäll och presenterar relevanta och aktuella ämnen och frågor, bjuder på lunch – och lär oss något nytt varje gång.

Therese Ljungkvist är hälsokonsulten och föreläsaren som avdramatiserar hälsosnacket och flyttar fokus från hälsa som prestation och optimering för att istället prata om hur hanterbarhet och meningsfullhet kan bli en hjälpande hälsohand i en stressfylld tillvaro.

Med en kandidatexamen inom hälsovetenskap och en lång erfarenhet av förebyggande hälsoarbete på arbetsplatser har hon stor kunskap och inblick i vad som formar och avgör människors hälsa och välmående. Hennes egenkomponerade motto ”Hälsa – livsviktigt inte dödsallvarligt” har fått ge namnet på hennes signaturföreläsning där hon tar upp hälsoämnet med en annorlunda vinkel och blandar fakta med igenkänningar från vardagslivet och en stor dos humor.

Som alltid bjuder vi på en riktigt smarrig lunch undertiden du inspireras – OSA här senast den 20:e November eller maila vår Head Curator där du också gärna får tipsa om framtida talare martin.tallvid@helio.se

default