Invajo - Events tool

Learn @ Lunch 17 april - Om hur vi kan nå de globala målen med själ...

Helio GT30 - Coworking & Mötesrum
Grev Turegatan 30, Stockholm
Visa på karta
17 april 2020
12:00
Lägg i kalender
Arrangör
Helio
Boka/OSA
Plats
Helio GT30 - Coworking & Mötesrum
Datum
17 april 2020
Tid
12:00

Learn @ Lunch - 17/4 Om hur vi kan nå de globala målen med hjälp av själviskhet

Hur linjerar vi vår individuella strävan efter uppfyllelse, organisationens kvartalsvisa resultatorientering och hållbar utveckling? Från neuroner och beteendevetenskap till entreprenörskap och våra gemensamma globala mål. När vi kombinerar den granulära vyn med ett övergripande perspektiv ser vi den större bilden och har möjlighet att finna innovativa lösningarna med stort L.

Learnability är ett verktyg för att mäta individers strävan, vilja och förmåga att lära och utvecklas. För dig som deltar på denna session så handlar det förmodligen om att öka din lärbarhet för karriärutveckling och i förlängningen bidrag till din organisations tillväxt. Eller kanske känner du att det finns något större syfte för dig därute. Learnability kopplas till det större syftet genom att bidra till att individer runt om världen får tillgång till de verktyg som öppnar upp deras potential och möjliggör lokala lösningar på globala problem.

Learn@Lunch är vår föreläsningsserie framtaget för att stimulera och inspirera ditt huvud samtidigt som vi mättar din mage. Då alla har tid för en lunch smäller vi två flugor i en smäll och presenterar relevanta och aktuella ämnen och frågor, bjuder på lunch – och lär oss något nytt varje gång.

Innocent Mugenga är en multidisciplinär entreprenör med erfarenheter från företagande inom retail, kommunikation och tech. Som initiativtagaren bakom plattformen Learnability vill han sprida den senaste vetenskapen om lärandets många faktorer. Han utvecklar även digitala verktyg för att göra dessa insikter brett applicerbara.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Gratis lunchbiljett
16 april 2020 (23:59)
0
Helioworks AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Helioworks AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Helioworks AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.