Learn@Lunch - “Hållbart mode – Hålla i, hålla ut & hålla ihop

Helio GT30
Grev Turegatan 30, Stockholm
Visa på karta
20 september 2019
12:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Helio
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Helio GT30
Datum
20 september 2019
Tid
12:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Learn@Lunch - “Hållbart mode – Hålla i, hålla ut & hålla ihop

Learn@Lunch är vår föreläsningsserie framtaget för att stimulera och inspirera ditt huvud samtidigt som vi mättar din mage. Då alla har tid för en lunch smäller vi två flugor i en smäll och presenterar relevanta och aktuella ämnen och frågor, bjuder på lunch – och lär oss något nytt varje gång.

“Hållbart mode – Hålla i, hålla ut & hålla ihop”

I en tid av klimatångest och behov av hållbar förändring, hur ska vi tillsammans kunna vara en del av en positiv och inspirerande rörelse, så att vi kan njuta av mode utifrån egen stil och vardag och samtidigt pusha en hållbar utveckling framåt?

Denna Learn@Lunch med Maria Lagerman handlar om hållbart mode och alternativa sätt att förhålla oss till mode och stil, men också hur våra hjärnor reagerar (och ofta motarbetar) när vi försöker förändra våra vanor. Något som gör att vi aktivt behöver hitta motivationen att pröva, reflektera och repetera för att få chans till nya positiva erfarenheter  och för att etablera nya tankemönster och beteenden.

Hur vi, om vi lär känna våra modevanor och hjärnors funktion bättre, skulle utöka våra möjligheter enormt att nå nya mål!

I detta fall, ett mål om att finna ett mer hållbart sätt att förhålla oss till mode och modekonsumtion.

Maria Lagerman arbetar med utveckling av hållbart mode i Sverige, de senaste 7 åren främst med fokus på Re-design och med varumärket Remake, bl.a vinnare av Elles hållbarhetspris 2019. Nu konsult i eget företag och drivs av potentialen av att skapa en mer hållbar modebransch och inspirera till en mer hållbar modekonsumtion. Föreläser, projektledare och konsulterar mot hållbar affärsutveckling. 

Som alltid bjuder vi på en riktigt smarrig lunch undertiden du inspireras – OSA senast den 16:e September här på siten eller maila vår Head Curator där du också gärna får tipsa om framtida talare martin.tallvid@helio.se

default