Plats
Helio GT30
Datum
15 november 2019
Tid
07:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Kattfulness

Välkommen på Kattfulness på Helio GT30 - för en harmonisk spinn på dagen

Katter kan ge oss alla möjliga hälsofördelar och forskning lyfter hur katters spinnande ljud har särskilt positiva effekter för att minska nivåerna av stresshormoner i kroppen. Samtidigt visar ytterligare forskning att kolla på katter digitalt, bilder och videos, även kan bidra med att boosta våra energinivåer och öka känslan av lycka. 

Arken Zoo släppte i dagarna Kattfulness – sin take på Mindfulness-konceptet Catfulness med katter (Yes - du fattar rätt: mindfulness med katter). Med hjälp av katterna Tusse, Mjau, Alice, Siri, Leia och Leeloo delar de med sig av sin tolkning av en avslappnande mindfulnessövning som ska hjälpa svenskar att gå ner i varv under en intensiv jobbhöst. 

Nu vill Arken Zoo bjuda dig till en exklusiv Kattfulness-session för att harmoniskt spinna loss dagen. Fredag den 15/11 kl.08.00 (frukost serveras från 07.30) testar vi upplägget för första gången på Helio GT30.  Raw Claritys Filippa Tjärnlund, holistisk livscoach, är också på plats och guidar oss i en övning för inre balans och harmoni.

Katterna på plats är digitala - så eventet passar även för allergikern. 

Kan du komma? Håller tassarna!!  (Antal platser är begränsade - så först till kvarn gäller)

Tid: 15/11, 08.00 - 09.00 (frukost serveras från 07.30)