Invajo - Events tool

Inspirationsfrukost: Sparks Generation

Helio Hornstull
Hornsbruksgatan 23b, stockholm
Visa på karta
8 april 2020
08:00
Lägg i kalender
Arrangör
Helio
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Helio Hornstull
Datum
8 april 2020
Tid
08:00

Inspirationsfrukost med Sparks

Välkommen på inspirationsfrukost om Sparks Generation och insikter om unga!

Alexandra Krook, Grundare och Verksamhetschef, kommer och delar med sig av insikter om unga och hur de arbetar för att locka unga att hitta sin grej och bli sitt bästa jag!

Sparks är en nyanserad digital plattform som inspirerar unga 10-16 år att hitta ett intresse och ta del av det lokala utbudet av aktiviteter, allt för att unga skall få en meningsfull fritid, lära sig något ny och träffa nya kompisar. Tillsammans med SPARKS Influencer ambassadörer RMM (Random Making Movies, 620  tusen prenumeranter ), Penny Parnevik (240 tusen följare), Wilma & Emil Holmqvist (460 tusen följare och 215 tusen prenumeranter) har de lyckas inspirera tusentals unga och fått hundratals unga att prova på nya aktiviteter på 20 tal orter runt om i Sverige.

Sparks Generation är en ideell förening som finansieras genom donationer och bidrag. Bland våra donatorer och bidragsgivare finns bland andra Familjen Erling-Perssons Stiftelse, Skandia:Idéer för livet, James Burke Foundation och Vinnova, Social innovation steg 1.