Invajo - Events tool

Halloween Horror Movie - "Us"

Helio GT30
Grev Turegatan 30, Stockholm
Visa på karta
31 oktober 2019
17:30
Lägg i kalender
Arrangör
Helio
Boka/OSA
Plats
Helio GT30
Datum
31 oktober 2019
Tid
17:30

Halloween Horror Movie - "Us"

Välkommen på filmvisning under Halloween Horror Movie Night på Helio!

Vi bjuder in till årets läskigaste filmvisning när vi firar Halloween på Helio GT30 med fantastiska skräckfilmen "Us" - Självklart ordnar vi med skrämmande goda grejer i baren och även om du kommer vara för rädd för att äta så kommer det finnas biosnacks på plats. 

Vi rekommenderar helt klart att du tar med din bästa kollega, käraste, kompis eller någon annan du komma behöva hålla handen med...

"Us" - Adelaide plågas av ett oförklarligt och outrett trauma från sitt förflutna, och tillsammans med några otäcka tillfälligheter ökar hennes paranoia då hon anar att något hemskt kommer att hända hennes familj.Efter en dag på stranden återvänder familjen till sitt sommarhus, men när mörkret faller upptäcker de fyra siluetter som står på uppfarten och håller varandras händer.

AW från 17.00
Filmen börjar 18.00 

Se trailer eller om du tycker det känns creepy att göra själv så läs recensionen istället!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Halloween Horror Movie - "Us"
29 okt 2019 (23:00)
0
Helioworks AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Helioworks AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Helioworks AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.