Webbdemo Entrés olika tjänster

Online
8 mars - 24 maj 2023
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Hantverksdata
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
8 mars 2023
15 mars 2023
22 mars 2023
29 mars 2023
5 april 2023
12 april 2023
19 april 2023
26 april 2023
3 maj 2023
10 maj 2023
24 maj 2023
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Hantverksdata presenterar sina tilläggstjänster

Vi bjuder in till kostnadsfria presentationer av våra tjänster, ca 30 minuter, onsdagar kl 10:00. Syftet är att visa olika funktionaliteter i Entré för de som är nyfikna på hur man kan effektivisera sin administration och spara tid och pengar.

OBS! Det är en demo, inte en utbildning och vänder sig till er som ännu inte har kommit igång med de olika delarna. 

 

Hantera leverantörs- och kundfakturor digitalt

Inga mera papper! Hur kan det gå till? Vilka alternativ finns det? Vi visar våra digitala fakturaflöden i Entré. Hur InExchange, PRI Handel, EDI direkt, Readsoft och ScanCloud underlättar hantering av fakturor. Vi kikar även på CleanUp, den första tjänsten i Entré Fakturatjänster, en engångsinsats som frigör kapital och minskar era kreditförluster. Entré Fakturatjänster kommer att bestå av flera olika tjänster inom fakturering, finansiering och kravhantering. 

 

Entré Expense – Utläggshantering och reseräkningar

Vi erbjuder en smart tjänst för hantering av utlägg och reseräkningar. Att hantera kvitton och reseräkna upplevs ofta krångligt. Entré Expense kan underlätta er hantering både för den anställda och företaget.

Med Entré Expense kan du både automatisera dina reseräkningar och digitalisera dina kvitton. Tjänsten tillåter dig att reseräkna on-the-go och du slipper mängder av oläsliga kvitton i slutet av månaden. Du får en smart och automatiserad lösning som underlättar för medarbetaren på fältet, chefen och ekonomiavdelningen.

 

Entre Vehicle – Vår egna körjournal

I Entré Vehicle registreras alla resor automatiskt med hjälp av en GPS-enhet installerat i fordonet. Automatisk tidsstyrning registrerar körningarna som tjänste- respektive privatresor.  Resans typ kan även ändras manuellt i efterhand.

Entré Vehicle är molnbaserad och fungerar lika väl i din smartphone, din surfplatta eller i datorn. Oavsett om du befinner dig på kontoret eller ute på fältet har du alltid tillgång till din körjournal.

 

NYHET! Hantverksdata Finans – Entré Fakturatjänster

Många företagare lägger alldeles för mycket tid på att bevaka fakturor och påminna kunderna om att betala. För att förenkla sin vardag väljer många att lägga ut fakturering, fakturaköp och inkasso på finansbolag. Med hjälp av integrationen med vår partner Waya Finance & Technology kan vi erbjuda hjälp med allt inom fakturering, finansiering och kravhantering direkt i Entré.

Tjänster som ingår i Entré Fakturatjänster:

  • Entré Fakturaservice - Waya distribuerar fakturan samt sköter uppföljning och avprickning.
  • Entré Fakturaköp - Waya tar över kreditrisken och ni får betalt direkt.
  • Entré CleanUp - Städa upp bland era gamla obetalda fakturor. Waya sköter hela hanteringen.
På det här seminariet går vi igenom de olika tjänsterna. Hur de fungerar och vad det kostar.