Webbdemo Entrés olika tjänster

Online
8 mars - 3 maj 2023
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Hantverksdata
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
8 mars 2023
15 mars 2023
22 mars 2023
29 mars 2023
5 april 2023
12 april 2023
19 april 2023
26 april 2023
3 maj 2023
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Hantverksdata presenterar sina tilläggstjänster

Vi bjuder in till kostnadsfria presentationer av våra tjänster, ca 30 minuter, onsdagar kl 10:00. Syftet är att visa olika funktionaliteter i Entré för de som är nyfikna på hur man kan effektivisera sin administration och spara tid och pengar.

OBS! Det är en demo, inte en utbildning och vänder sig till er som ännu inte har kommit igång med de olika delarna. 

 

Hantera leverantörs- och kundfakturor digitalt

Inga mera papper! Hur kan det gå till? Vilka alternativ finns det? Vi visar våra digitala fakturaflöden i Entré. Hur InExchange, PRI Handel, EDI direkt, Readsoft och ScanCloud underlättar hantering av fakturor. Vi kikar även på CleanUp, den första tjänsten i Entré Fakturatjänster, en engångsinsats som frigör kapital och minskar era kreditförluster. Entré Fakturatjänster kommer att bestå av flera olika tjänster inom fakturering, finansiering och kravhantering. 

 

Entré Expense – Utläggshantering och reseräkningar

Vi erbjuder en smart tjänst för hantering av utlägg och reseräkningar. Att hantera kvitton och reseräkna upplevs ofta krångligt. Entré Expense kan underlätta er hantering både för den anställda och företaget.

Med Entré Expense kan du både automatisera dina reseräkningar och digitalisera dina kvitton. Tjänsten tillåter dig att reseräkna on-the-go och du slipper mängder av oläsliga kvitton i slutet av månaden. Du får en smart och automatiserad lösning som underlättar för medarbetaren på fältet, chefen och ekonomiavdelningen.

 

Entre Vehicle – Vår egna körjournal

I Entré Vehicle registreras alla resor automatiskt med hjälp av en GPS-enhet installerat i fordonet. Automatisk tidsstyrning registrerar körningarna som tjänste- respektive privatresor.  Resans typ kan även ändras manuellt i efterhand.

Entré Vehicle är molnbaserad och fungerar lika väl i din smartphone, din surfplatta eller i datorn. Oavsett om du befinner dig på kontoret eller ute på fältet har du alltid tillgång till din körjournal.

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Hantverksdata Sverige AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Hantverksdata Sverige AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Hantverksdata Sverige AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.