Invajo - Events tool

Steg 2 Hälsoekonomi och motivationspsykologi

RUM5
Pylongatan 5, 553 24 Jönköping
Visa på karta
4 oktober 2019
07:30 - 09:00
Lägg i kalender
Arrangör
Handelskammaren Jönköpings län
Boka/OSA

Hur hänger detta ihop med våra friskvårdssatsningar?

Handelskammaren bjuder in till frukostseminarium 4 oktober 2019!

I princip alla framgångsrika företag satsar på sin personal och arbetar aktivt med friskvård och andra hälsofrämjande insatser. Men, är all friskvård hälsoekonomisk? Och hur aktiverar och motiverar man alla de som inte vill vara med i de erbjudande vi gör på företagen?

Ralf Lilja, VD och grundare till Sport Competence Sweden, är även grundare till en framgångsrik innovation för hållbar systematiserad friskvård och kommer prata mer om detta när vi träffas.

Vidare får ni träffa två intressanta personer på ett lite ”annorlunda sätt”. Anders Johrén kommer från Nyckeltalsinstitutet och är ledande expert, författare och föreläsare inom bland annat hälsoekonomi. Karin Weman Josefsson har en för landet unik expertkompetens inom ämnet “motivation till motion”. Karin är även ledande expert inom området, fil. dr. i psykologi, föreläsare, författare och leder forskningsgrupper som studerar drivkrafterna bakom träning, fysisk aktivitet och andra hälsobeteenden. Tillsammans diskuterar vi också våra utmaningar och möjligheter vidare.

Program
7.30-8.00: Frukost 
8.00-9.00: Föreläsning & diskussion 

Välkomna! 

 

Seminariet finns i två delar.  

Del ett 28 augusti 2019: Steg 1 - Hållbar systematiserad friskvård.

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Medlem Handelskammaren
26 sep 2019 (23:59)
700.00 SEK
0
Övriga
26 sep 2019 (23:59)
900.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.