Invajo - Events tool

Steg 1 Hållbar systematiserad friskvård

RUM5
Pylongatan 5, 553 24 Jönköping
Visa på karta
23 oktober 2019
07:30 - 09:00
Lägg i kalender
Arrangör
Handelskammaren Jönköpings län
Boka/OSA

Steg 1 - Hållbar systematiserad friskvård

Jönköpings Handelskammare och Sport Competence bjuder in till frukostseminarium 28 augusti 2019!  

Hållbar systematiserad friskvård – En allt viktigare framgångsfaktor för företagets utveckling och tillväxt! Frisk, välmående och presterande personal är en genomsyrande framgångsfaktor för de allra flesta framgångsrika företag, och har även en direkt relation till kompetensförsörjningen.

Men hur, och på vilket sätt kan man arbeta med detta? Och är det praktiskt möjligt att arbeta strategiskt och systematiskt utifrån evidensbaserad kunskap i relation till tid, kostnad och tillgänglighet?

Ralf Lilja, VD och grundare till Sport Competence Sweden, presenterar en ny framgångsrik innovation relaterad till ovan utmaning som vi mer eller mindre alla har på våra företag. Tillsammans diskuterar vi även vidare våra utmaningar och möjligheter.

ralfliljaseminarium28augoch4okt1619.jpg

Morgonen inleds med en hälsosam frukost tillsammans med Susanne Dalsätt från Persgården på Visingsö. Susanne kommer under frukosten prata lite lättsamt om frukosten, Persgården samt kostrekommendationer i allmänhet.

Program
7.30-8.00: Frukost
8.00-9.00: Föreläsning & diskussion

Välkomna! 

 

Seminariet finns i två delar.  
Del två 4 oktober 2019: Steg 2 - Hälsoekonomi och motivationspsykologi

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Medlem Handelskammaren
16 okt 2019 (23:59)
350.00 SEK
0
Övriga
16 okt 2019 (23:59)
450.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.