Invajo - Events tool

Steg 1 Hållbar systematiserad friskvård

Science Park
Gjuterigatan 9, 553 18 Jönköping
Visa på karta
23 oktober 2019
07:30 - 09:00
Lägg i kalender
Arrangör
Handelskammaren Jönköpings län
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Science Park
Datum
23 oktober 2019
Tid
07:30 - 09:00

Steg 1 - Hållbar systematiserad friskvård

Jönköpings Handelskammare och Sport Competence bjuder in till frukostseminarium 28 augusti 2019!  

Hållbar systematiserad friskvård – En allt viktigare framgångsfaktor för företagets utveckling och tillväxt! Frisk, välmående och presterande personal är en genomsyrande framgångsfaktor för de allra flesta framgångsrika företag, och har även en direkt relation till kompetensförsörjningen.

Men hur, och på vilket sätt kan man arbeta med detta? Och är det praktiskt möjligt att arbeta strategiskt och systematiskt utifrån evidensbaserad kunskap i relation till tid, kostnad och tillgänglighet?

Ralf Lilja, VD och grundare till Sport Competence Sweden, presenterar en ny framgångsrik innovation relaterad till ovan utmaning som vi mer eller mindre alla har på våra företag. Tillsammans diskuterar vi även vidare våra utmaningar och möjligheter.

ralfliljaseminarium28augoch4okt1619.jpg
Ralf Lilja, VD Sport Competence. 

Morgonen inleds med en hälsosam frukost tillsammans med Susanne Dalsätt från Persgården på Visingsö. Susanne kommer under frukosten prata lite lättsamt om frukosten, Persgården samt kostrekommendationer i allmänhet. Susanne Dalsätt är föreläsare, träningscoach, inspiratör och har jobbat i hälsobranschen sedan 1998. Med sin outtömliga energi och sitt brinnande engagemang har hon fått många människor att må bättre genom att inspirera till en bra kost och en sund livsstil.

Vi får även besök av Helena Lundstedt, HR-chef på Jönköping Energi som är en klar förespråkare för hållbar systematiserad friskvård. Hör Helena berätta om hennes och Jönköpings Energis tankar och erfarenheter kring medarbetarnas samt företagets utveckling. 

Program
7.30-8.00: Frukost
8.00-9.00: Föreläsning & diskussion

Välkomna!