Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

PREMIÄR | Frukost på Kammarn

Arrangör
Handelskammaren Jönköpings län
Plats
Online
Datum
12 maj 2021
Tid
08:00 - 09:30

Hur får man ihop sitt team när arbete sker på distans? Vad säger forskning om ledarskap kopplat till pandemin? Hur håller man motivationen uppe för sina medarbetare? Det här har Joakim Gustavsson, Karin Havemose och Eleonor Svenningsson svar på.

Frukost På Kammarn är ett inspirerande evenemang där kunskapsbanken blir laddad av motiverade och engagerade föreläsare. Under evenemangets gång berättar Joakim om ledarens främsta uppgifter och hur viktigt det är att hålla ihop sitt team – men framför allt HUR det ska göras på distans. Karin pratar om aktuell forskning kring arbetsvetenskap och ledarskap kopplat till pandemin – HUR kan utmaningar och rädslor hos ledare omvandlas till kreativitet och innovation? Eleonor diskuterar peppigt ledarskap och hur det görs på bästa sätt på distans – VILKA utmaningar och möjligheter finns det? Det ryktas även om att talarna delar med sig av sina tankar om hur arbetet kan komma att se ut efter pandemin...

Efter föreläsningarna kommer det bjudas in till break-out rooms där vi diskuterar kring de aktuella ämnena och möjligheten ges att få säga sitt! Kanske sitter du på ännu fler tips till hur vi ska tänka när arbetet sker på distans?  

KOSTNAD
Kostnadsfritt för alla!

ANMÄLAN
Anmäl dig senast 10 maj. Du deltar via Zoom och kommer få länk skickad till dig inför.

KONTAKT & FRÅGOR
Nana Björnberg
Kommunikatör & projektledare
Handelskammaren Jönköpings län
nana.bjornberg@handelskammarenjonkoping.se 

GÄSTER

  • Joakim Gustavsson, Egenföretagare, Exakt Ledarskap AB & Affärsutvecklare, Science Park Jönköpings län
  • Karin Havemose, Ph.D. Senior Lecturer, Jönköpings Tekniska Högskola
  • Eleonor Svenningsson, Head of Learning and Development, Fagerhult
Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.