Invajo - Events tool

Digitaliseringens möjligheter i försäljning och hur du lyckas med LinkedIn

Jönköpings Handelskammare och GREAT GROUP bjuder in till lunchseminarium 13 maj!

Idag ställs höga krav på oss som vill göra affärer. Med enkla strategier och metoder kan vi skapa en helt ny arena för effektiv försäljning, och visst finns det många bra lösningar för att underlätta vår vardag. Bara genom att ha koll på vad digitaliseringen erbjuder, kommer du långt.

Under seminariet förklarar vi varför marknad och sälj bör vara de bästa av vänner. Och varför LinkedIn är en av de viktigaste möjligheterna om du vill effektivisera er säljprocess. Vi diskuterar även vad som krävs av er för att få det att fungera i praktiken. Detta är ett seminarium för er som vill ha ut mer av arbetet utan att lägga ner ännu mer tid. Missa inte nutidens och framtidens affärsmöjligheter!

Vi börjar seminariet med en gemensam lunch inklusive kaffe/te där du får möjlighet att mingla och nätverka med övriga deltagare, Jönköpings Handelskammare och GREAT GROUP. Sedan fortsätter vi med föreläsning följt av gruppdiskussion. 

Välkommna! 

Bokning
Sista bokningsdag
Pris
Antal
Medlem i Chamber International
7 maj 2019 (23:59)
320.00 SEK
0
Övriga
7 maj 2019 (23:59)
440.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.