Invajo - Events tool

HANDELSKAMMARENS MEDLEMSMÖTE

OAS
Skiffervägen 2, Jönköping
Visa på karta
5 december 2019
16:00 - 19:30
Lägg i kalender
Arrangör
Handelskammaren Jönköpings län
Boka/OSA
Plats
OAS
Datum
5 december 2019
Tid
16:00 - 19:30

Arbetspendlingens betydelse för kompetensförsörjningen, nu och i framtiden!

Det är dags för vårt höstmöte – 5 december slår vi upp portarna och temat denna gång är Arbetspendlingens betydelse, nu och i framtiden.

Handelskammaren vill vara en mötesplats dit våra medlemmar kan komma och träffa oss, men framför allt där medlemmarna träffar varandra. En liten fågel har viskat i våra öron att på vårmötet i maj knöts det en och en annan ny kontakt mellan medlemmarna som vi nu börjar se lite resultat av... Otroligt roligt och spännande!

Kom och mingla, nätverka, träffa andra medlemmar och ät lite gott. Passa på att knyta ny affärskontakter! 

Så boka in 5 december i din och dina kollegors kalender! Hjälp oss att bli en bättre partner till dig, ditt företag och framför allt till dina medarbetare. 

Vem besöker oss?

Vi får besök av Pär Helgesson, expert på höghastighetståg från SJ, som mycket informativt berättar om hur en byggnation av nya stambanor för höghastighetståg skulle få en avgörande betydelse för en hållbar samhällsutveckling och tillväxt. 

Vi träffar också regionrådet Marcus Eskdahl (S), som sedan årsskiftet är ordförande för nämnden för trafik, infrastruktur och miljö i Region Jönköpings län. Med honom får vi en chans att prata om både nuvarande arbets- och studiependling i länet, men även det politiska läget när det gäller beslutet om nya stambanor och höghastighetståg. 

Vart ska vi vara?

Höstmötet kommer i år hållas hos en av våra medlemmar, OAS Culture. I våras flyttade dem in i helt sprillans nya lokaler, till deras egen oas, tillsammans med OAS Creative och OAS Tech. De är en byrå med flera skills helt enkelt! Och, de säger själva att deras nya lokaler är deras kreativa fristad – det låter lovande va?! 

oas2.jpg

Vad ska vi käka?

Det är en prisad krog på öster i Jönköping som står för mingelsnackset. Vi pratar om ingen mindre än... EL DUDERINO! På deras hemsida kan vi läsa "öppnades i maj 2014 med skyhöga ambitioner, vi ville bli unika, vi ville bli den krog Jönköping saknade och vi gav oss själva fan på att vi skulle våga bli grymma". Och vi kan inget annat än att säga GRATTIS! Otroligt roligt, och framför allt gott, att just dem står för käket!

 

Schema

16.00-18.00: Medlemsmöte

18.00-19.30: Mingel

Ps, endast för medlemmar i Handelskammaren Jönköpings län. Anmälan är bindande, men kan överlåtas till någon annan. 

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Medlem Handelskammaren Jönköpings län
3 dec 2019 (23:59)
150.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.