Invajo - Events tool

Handelskammarens höstmöte

Online
3 december 2020
16:00 - 17:00
Lägg i kalender
Arrangör
Handelskammaren Jönköpings län
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
3 december 2020
Tid
16:00 - 17:00

Välkommen till Handelskammarens höstmöte

OBS! Endast för medlemmar i Handelskammaren Jönköpings län. Är du osäker på om ditt företag är medlem? Hör av dig till info@handelskammarenjonkoping.se.

Det är dags för Handelskammarens höstmöte. Välkommen alla medlemmar att delta på en plats nära dig – vi kör en digital livesändning!

Agenda

  • Företagens läge i länet, med Annika Cederfeldt, ansvarig för näringslivspolitisk utveckling hos Handelskammaren. Vilka har drabbats värst? Minst? Överraskningar? Varsel? Export? Leverantörskedjor?
  • Nya stambanan, med Helena Zar Vallin, vd Handelskammaren. Senaste nytt! Vad är beslutsläget just nu? Vad innebär det för länet?
  • 100-listan, med Lina Dahlström, projektledare Handelskammaren. Vad är 100-listan? Vilka möjligheter medför den? Och varför är den så viktig just i Jönköpings län?
  • Pandemin – elände & möjligheter, med Helena och Annika som diskuterar vad de mött i kontakterna med näringslivet. Hur har näringslivet påverkats? Vilka möjligheter har öppnats upp?
  • Om Handelskammaren, med Helena, Annika och Lina. Rekrytering av nya medlemmar, varför behövs det? Vilka möjligheter ger de nya lokalerna? Dessutom, vad jobbar vi vidare med 2021?

20201203hostmotebanner.png

Från vänster: Lina Dahlström, Helena Zar Vallin och Annika Cederfeldt.

Bengt Spjuth, vd Mediaspjuth, kommer föra oss och er genom samtalen där, beroende på läget, även ev gäster kommer delta i sändningen.

Om anmälan

Anmäl dig senast 1 december. Inför höstmötet får du länk och instruktioner skickade till dig om hur du kopplar upp dig.

Kontaktperson

Annika Cederfeldt
070–468 36 36
annika.cederfeldt@handelskammarenjonkoping.se

Vill du ställa frågor?

Har du redan nu några frågor som du skulle vilja ställa? Skicka in dem i förväg till Annika Cederfeldt via annika.cederfeldt@handelskammarenjonkoping.se. Det kommer även vara möjligt att ställa frågor via en chattfunktion under sändningen.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Medlem i Handelskammaren
1 dec 2020 (23:59)
0
Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.