Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Handelskammaren Jönköpings län
Plats
Online
Datum
11 juni 2021
Tid
08:00 - 09:30

LYSTRING! Missade du vårt förra kafferep? Behöver du sällskap vid hemmakontoret på morgonkvisten? Vill du lyssna på de senaste trenderna inom kontorslandskap? NU har du chansen!

Frukost På Kammarn är tillbaka i ny upplaga med en ny laguppställning!

  • Hur lockar vi tillbaka våra medarbetare till kontoret efter drygt ett år på hemmaplan? Behövs våra traditionella kontor framöver? Vad kan vi göra för att skapa sköna arbetsplatser i de lokaler vi redan har? Ulrika Tjernström från Tengbom har svaren på det vi alla undrar.
  • Vad innebär det egentligen att ha ett friare och enklare arbetsliv? Är delning av kontorslandskap det nya? Charlotte Persson och Björn Kjellgren från Awaio berättar.
  • Sista ingången för Frukost på Kammarn står Sibbe Silvén från Bright Mind Agency för. Hur ser ett växande företag på framtidens kontor? Varför har Bright Mind valt att sitta på GRO36? 

Det här vill du inte missa!

Ladda kaffebryggarn, baka scones och koppla upp dig - så ses vi på Frukost På Kammarn den 11 juni. (Eller så har du bara i dina lurar i öronen, är redan inne på din fjärde kopp kaffe för dagen och är på språng - den strategin fungerar också).

Efter föreläsningarna kommer det bjudas in till break-out rooms där vi diskuterar kring de aktuella ämnena och möjligheten ges att få säga sitt! Kanske sitter du på ännu fler tips till hur vi ska tänka när arbetet sker på distans?

KOSTNAD
Kostnadsfritt för alla!

ANMÄLAN
Anmäl dig senast 9 juni. Du deltar via Zoom och kommer få länk skickad till dig inför. 

Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.