Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

FRUKOST PÅ KAMMARN: Framtidens sälj & affärer

Arrangör
Handelskammaren Jönköpings län
Plats
Jönköping
Datum
22 oktober 2021
Tid
07:30 - 09:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Fullbokat!

ÄNTLIGEN – Frukost på Kammarn är tillbaka! Jonas Gallneby från FSK är föreläsaren som rest runt jorden med missionen: skapa kundupplevelser i världsklass!

Denna morgon får vi ta del av Jonas Gallnebys erfarenheter, tankar och spaningar om framtidens sälj och affärer. Med sig har han Stefan Axelsson, ägare till Axelent, och Carl Reuthammar, vd på Hide a Lite. Stefan och Carl kommer i en “Q & A” dela med sig av deras bild på vad vi plockar med oss för digitala verktyg ifrån året, men också deras spaningar kring framtidens sälj.

Denna morgon kommer vi snacka:

  • Framtidens säljtrender – vad är det du behöver ha koll på?
  • Den hybrida kundresan är nyckeln – är du redo?
  • Sluta kräng – få kunden att köpa!
  • Detta har framgångsrika bolag gjort senaste året!
  • Att våga ta kameran är det nya – men varför är det viktigt?

Det här vill du inte missa!

Så, ställ klockan, klä på dig ett härligt humör och förflytta dig till oss på Barnarpsgatan 11 i Jönköping så brygger vi kaffe och fixar frulle! Ganska schysst deal va?! 

KOSTNAD
Medlem i Handelskammaren: kostnadsfritt.
Övriga: 200 kr exkl. moms.

ANMÄLAN
Anmälan har stängt då eventet är fullbokat.

Vi ses 22 oktober! 

Deltagarlista delas med Finnveden Säljkraft.

Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.