Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Fika & mingel med 100-LISTAN

Arrangör
Handelskammaren Jönköpings län
Plats
Jönköping
Datum
21 oktober 2021
Tid
15:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Välkommen på fika & mingel!

Vi närmar oss snart ett år sedan lanseringen av 100-LISTAN. Välkommen till Handelskammarens centralal lokaler på Barnarpsgatan 11 i Jönköping där vi bjuder på kaffe och något sött.

Anna Lexell, kontorschef och auktoriserad revisor på Grant Thornton, kommer dela med sig av deras arbete kring jämställdhet på chefs- och delägarnivå samt varför 100-LISTAN är ett viktigt initiativ. Hon kommer även prata om vikten av att ha ett uttalat mål att jobba mot. 

Passa på att mingla och nätverka med kvinnorna på 100-LISTAN samt projektets partners. Som partner till 100-LISTAN är du garanterad 1 plats till detta event, och önskar du fler så är det vid mån av plats så lägg ett mejl till Lina. 

OBS! Begränsat antal platser - så först till kvarn. Sista anmälningsdag är 19 oktober, blir eventet fullt innan dess stänger vi anmälan. 

Om 100-LISTAN
100-LISTAN är skapad av Handelskammaren Jönköpings län för att öka kompetensen och lönsamheten för bolagsstyrelser i Jönköpings län. Läs mer på www.100-listan.se

Vid kontakt & frågor
Lina Dahlström, projektledare
lina.dahlstrom@handelskammarenjonkoping.se 

Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.