Invajo - Events tool

Extern VD i ägarledda företag

RUM5
Pylongatan 5, 553 24 Jönköping
Visa på karta
11 oktober 2019
12:00 - 14:00
Lägg i kalender
Arrangör
Handelskammaren Jönköpings län
Boka/OSA

Extern VD i ägarledda företag: Fallgropar och framgångsfaktorer

Jönköpings Handelskammare bjuder in till lunchseminarium 11 oktober 2019!

VD-rekrytering är en viktig fråga i alla företag. I ägarledda bolag är den extra utmanande, eftersom ägarna ofta arbetar i den operativa verksamheten. Speciellt snårigt kan det bli om det är en extern VD, utan tidigare kopplingar till företaget, som skall ersätta en ägare som kliver av VD-posten, men arbetar kvar i den operativa verksamheten.

Det finns många fallgropar och det är lätt att hamna fel. Med rätt förberedelser går det dock att undvika många fallgropar och skapa förutsättningar för ett konstruktivt samspel mellan VD och ägare. Men vilka är framgångsfaktorerna – och vad kan VD respektive ägare göra för att säkerställa dem?

Detta seminarium vänder sig till ägare, VD:ar, styrelsemedlemmar, rekryterare och andra rådgivare som i sin profession möter frågan om VD-rekrytering till ägarledda företag. Som deltagare får du konkreta tips och råd kring vad som krävs för att rekryteringen skall lyckas. 

Föreläsarna för detta seminarium är Annika Hall och Jonas Carpvik. Annika och Jonas har en gemensam historik med samarbete som föreläsare och genomförande av workshops, samt samarbetar även i olika former för familjeföretags räkning.

Program
12.00-12.30: Lunch
12.30-14.00: Föreläsning & diskussion

Välkomna!

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Medlem Handelskammaren
3 okt 2019 (23:59)
350.00 SEK
0
Övriga
3 okt 2019 (23:59)
450.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.