Invajo - Events tool

Digital transformation

RUM5
Pylongatan 5, 553 24 Jönköping
Visa på karta
7 november 2019
12:00 - 14:00
Lägg i kalender
Arrangör
Handelskammaren Jönköpings län
Boka/OSA

Digital transformation – drivkrafter och utmaningar för Jönköpings län

Vi befinner oss just nu i en tid som präglas av omfattande och snabba förändringar – en bit in i den digitala tidsåldern, och på tröskeln till den fjärde industriella revolutionen. Den digitala omställningen är den starkast drivande förändringsfaktorn i samhället, och går bortom den enskilda tekniken, hemsidan eller kanalen. Digital transformation är ett grundläggande skifte som berör alla delar och nivåer av er verksamhet.  


Den centrala frågan är vad den digitala omställningen innebär för er, och er bransch.

  • Vilka drivkrafter påverkar er? Och hur?
  • Vilken position och vilka erbjudanden ska ni ha framöver?
  • Vilka utmaningar behöver ni adressera för att ta er dit?
  • Och vilka möjligheter skapar det?  

 

Välkommen till ett seminarium där Consid tillsammans med Handelskammaren Jönköpings län har tagit tempen på den digitala mognaden i Jönköpings län. Inför detta seminarium besvarar ni ett mognadstest för att seminariets innehåll ska vara så anpassat till er verksamhet och intresseområde som möjligt. Under seminariet redovisas resultaten samt ringar in topp tre digitala drivkrafter och utmaningar för Jönköpings län. Föreläsarna Mikael Lundberg och Johan Hagelin från Consid kommer även att ge konkreta exempel och handfasta råd utifrån utmaningarna i undersökningen. 

Mikael Lundberg och Johan Hagelin arbetar idag på Consid med affärsområdet Digital transformation, där Mikael är verksam som affärsområdeschef och Johan som strateg. Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. De ser till att deras kunder blir bäst i världen på det de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter. 

 

Program
12.00-12.30: Lunch
12.30-14.00: Föreläsning & diskussion

 

Välkommen till ett seminarium där vi reder ut svaren! 

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Medlem Handelskammaren
31 okt 2019 (23:59)
600.00 SEK
0
Övriga
31 okt 2019 (23:59)
750.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.