Invajo - Events tool

AW: LinkedIn och vikten av det personliga varumärket

RUM5
Pylongatan 5, 553 24 Jönköping
Visa på karta
28 november 2019
17:00 - 19:00
Lägg i kalender
Arrangör
Handelskammaren Jönköpings län
Boka/OSA

AW & SEMINARIUM: LinkedIn och vikten av det personliga varumärket

Är LinkedIn på din agenda? Vill du komma igång och arbeta med verktyget som alla pratar om?

Daniel Fransén, CEO för Red Capes IT, kommer gå igenom det grundläggande begreppet kring LinkedIn och dess kraft. Daniel kommer även ge konkreta tips på hur just du kommer igång och kan använda effektiviteten i verktyget.

Red Capes IT är ett relativt nystartat IT-företag som stadigt växer trots att det aldrig varit så svårt att rekrytera kompetent personal. Daniel kommer berätta om vikten av att attrahera via det personliga varumärket och dess kraft. Visste du att du själv kan bli den bästa marknadsföringen för ditt företag, produkt eller tjänst? Det kallas för personligt varumärke, och Daniel anser att alla kan lära sig!

Innehåll

  • Linkedin – vad är det?
  • Din profil – fundamentet
  • Ditt nätverk
  • Ditt innehåll
  • Mål och syfte

 

Red Capes IT arbetar med att leverera högkvalitativa resultat till sina kunder genom ständig kompetensutveckling, överprestation mot kund samt genom att föra en tydlig lösningsorienterad kommunikation.

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Medlem i Chamber International
21 nov 2019 (23:59)
150.00 SEK
0
Övriga
21 nov 2019 (23:59)
200.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.