Invajo - Events tool
Plats
Online
Datum
9 december 2021
Tid
09:30 - 11:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

LinkedIn –nå rätt med annonsering!

LinkedIn är numera en självklar marknadsförings- och försäljningskanal för företag. Att ha aktiva och engagerade anställda på LinkedIn är givetvis viktigt för att få spridning på ditt företags inlägg. Det finns dock flera kostnadseffektiva annonseringsverktyg på LinkedIn att ta hjälp av för att nå ut till nya och viktiga målgrupper för ditt företag. Verktyg som kan vara effektiva exempelvis vid rekrytering, marknadsföring av ditt företag eller vid en produktlansering.

Vi bjuder in till ett interaktivt webbinarium där du får konkreta tips och råd kring hur du kan använda olika annonseringsverktyg kopplade till LinkedIn. Vår föreläsare visar live i LinkedIn under föreläsning.

Webbinariets innehåll:

 • När ska du använda annonseringsverktyg?
 • Kostnadsaspekter?
 • Vilka möjligheter finns att välja målgrupp i de olika verktygen?
 • Att tänka på vid annonsering på LinkedIn.
   - Val av tidpunkt för annons?
   - Hur får du spridning?
   - Film eller inte?
 • Avslutande tips för rekryterings- respektive marknadsföringsannonser på LinkedIn.


Föreläsare är Linus Zackrisson, beteendevetare och LinkedIn expert. Han ingår i LinkedIn Nordics expertråd och hjälper företag att arbeta med LinkedIn på rätt sätt. Idag är han en av Sveriges mest anlitade föreläsare just inom LinkedIn men föreläser även i arbetsmarknadsfrågor, rekrytering, psykisk ohälsa och HR.


Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Webbinariet sker i samarbete med Sydsvenska Handelskammaren och kommer att sändas via Zoom.

Välkommen med din anmälan!

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Handelskammarens medlemspris
8 dec 2021 (13:00)
595.00 SEK
0
Övriga
8 dec 2021 (13:00)
895.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.