Invajo - Events tool Get people together

Workshop kring samverkan och näringslivsutveckling våren 2020

Åsby Hotell & Konferens
Skantzgatan 1, HALLSTAHAMMAR
Visa på karta
4 - 5 mars 2020
09:30 - 09:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Hallstahammar Promotion
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Åsby Hotell & Konferens
Datum
4 - 5 mars 2020
Tid
09:30 - 09:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Varmt välkommen till workshop kring samverkan och näringslivsutveckling 4-5 mars

Hallstahammar gjorde för inte alltför länge sedan en resa där vi gick från att rankas som en av landets 40 sämsta kommuner att driva företag i till att vara en av de 40 bästa. Allt enligt vad företagarna själva svarade i enkäten som Svenskt Näringsliv årligen skickar ut.

Under några år träffades de olika nätverksstyrelserna, flera andra företagare, tjänstepersoner i kommunen och politiker en gång per år och hade en gemensam ”konferens”. Det lade grunden till att vi lärde känna varandra som personer, att vi kände till vad vi gjorde och vi hade förståelse och respekt för varandras perspektiv på olika frågor. Det här visade sig bli en framgångsfaktor när vi sedan arbetade vidare med det som kallas ”Företagsklimatet”, det vill säga förutsättningarna för att driva företag på orten.


Nu är det äntligen dags igen, och du är inbjuden att vara med!

De senaste åren har det börjat en mängd nya personer i nätverkens styrelser, på olika tjänster i kommunhuset och inom politiken. Vi behöver ett tillfälle där vi träffas för att ta ett steg framåt i processen för att skapa en ny samverkansgrund där vi återigen känner till varandra. Vi behöver också nya insikter och nytt bränsle för vår fortsatta utveckling. Därför bjuder Hallstahammar Promotion in till ett möte för tjänstepersoner, politiker, näringslivet och företagsstödjare på dagtid 4-5 mars på Åsby Hotell & Konferens. Vi bjuder in ett antal utvalda personer och du är en av dem. 

Syftet med dagarna är att stärka samarbetet i kommunen och arbeta fram några konkreta aktiviteter för kommunens attraktivitet och för att skapa tillväxt i näringslivet. Detta med utgångspunkt från Hallstahammar kommuns politiska vision, mål och näringslivsstrategi.

Här nedan kan du se en kort film med kommunstyrelsens ordförande Catarina Pettersson och kommunchef Carin Becker-Åström om deras förväntningar på dagarna. I högerspalten kan du ladda ner tips om nätverkande samt en sammanfattning av Hallstahammar kommuns vision, mål och näringslivsstrategier.