Invajo - Events tool

Hälsoriksdagen 2019

Stockholm City Conference Centre, Norra Latin
Drottninggatan 71b, Stockholm
Visa på karta
16 september 2019
08:30 - 16:30
Lägg i kalender
Arrangör
Hälsoriksdagen arrangeras av Livsplats Sverige
Boka/OSA
Plats
Stockholm City Conference Centre, Norra Latin
Datum
16 september 2019
Tid
08:30 - 16:30
Bifogade dokument (1)

Anmälan Hälsoriksdagen 2019

Folkhälsopolitiken är död! Länge leve folkhälsopolitiken!

Har verkligheten har hunnit ikapp den politiska styrningen av folkhälsoarbetet? Blir folkhälsan kanske bättre av att släppa loss innovation och entreprenörskap? Går det ens att tala om folkhälsa när vi i de flesta andra sammanhang alltid utgår från den enskilde individens behov?

I grund och botten behöver både förebyggande hälsoarbete och hälso- och sjukvården utvecklas i samma takt samhället i stort. Frågan är hur vi ska hantera de effekter detta kan få på välfärds- och näringspolitik i stort.

På scen har vi
Regering och opposition.
Innovativa företag och hungriga startups.
Myndigheter och regioner.
Patienter och intresseorganisationer.
 
En rad tunga politiker och företrädare för myndigheter, organisationer och näringsliv deltar. I dagarna blev det klart att socialminister Lena Hallengren (S) medverkar. Bland de medverkande finns också ICA-gruppens vd Per Strömberg, Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson, ordförande i riksdagens socialutskott Acko Ankarberg Johansson (KD), ordförande för Funktionsrätt Sverige Elisabeth Wallenius och regeringens life science-samordnare Jenni Nordborg.

Hälsoriksdagen kommer att ta nya grepp, både i sak och form. Vi kommer att arbeta som riksdag där deltagare tillsammans med publiken är med och nominerar, föreslår och röstar. Hälsoriksdagen har till och med sitt eget konstitutionsutskott bestående av två tidigare partisekreterare för (M) och (S).
 
Du är varmt välkommen att delta i riksdagsarbetet!
 
Ovan hittar du knappen till anmälan och uppdaterat program.
 
Vill du dela med dig av inbjudan, så finns den möjligheten på nästa sida.

Riksdagsledamöter och dess medarbetare går in kostnadsfritt på Hälsoriksdagen (skicka e-post till marco@livsplatssverige.se för att få rabattkod till anmälan). 
_____

Lyssna på en av våra temaseminarister redan nu:

Hälsa för de ohälsosamma är en stolt sponsor av Livsplats Sverige och en av Hälsoriksdagens temaseminarister.

_____

Bilderna på personerna är hämtade från riksdagens hemsida och från resp partis hemsida.

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Hälsoriksdagen ordinarie
30 aug 2019 (23:59)
695.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
LPS Mötesplats AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av LPS Mötesplats AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, LPS Mötesplats AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.