Invajo - Events tool

Hälsoriksdagen 2019

Stockholm City Conference Centre, Norra Latin
Drottninggatan 71b, Stockholm
Visa på karta
16 september 2019
08:00 - 17:00
Lägg i kalender
Arrangör
Hälsoriksdagen arrangeras av Livsplats Sverige
Boka/OSA
Plats
Stockholm City Conference Centre, Norra Latin
Datum
16 september 2019
Tid
08:00 - 17:00
Bifogade dokument (1)

Anmälan Hälsoriksdagen 2019

Socialminister Lena Hallengren nu klar för Hälsoriksdagen!


Startfältet är redo:

Regering och opposition.

Innovativa företag och hungriga startups.

Myndigheter och regioner.

Patienter och intresseorganisationer.

 
En rad tunga politiker och företrädare för myndigheter, organisationer och näringsliv deltar. I dagarna blev det klart att socialminister Lena Hallengren (S) medverkar. Bland de medverkande finns också ICA-gruppens vd Per Strömberg, Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson, ordförande i riksdagens socialutskott Acko Ankarberg Johansson (KD), ordförande för Funktionsrätt Sverige Elisabeth Wallenius och regeringens life science-samordnare Jenni Nordborg.

Nu ska det luftas, knådas och delas idéer. Allt från offentligt åtagande, innovation, individansvar, digitalisering, teknikutveckling, life science/medtech, arbetsmarknad, kompetensutveckling, betalningsvilja och investeringar för bättre och hållbar hälsa.

Hälsoriksdagen kommer att ta ett nytt grepp, både i sak och form. Vi vill veta vart både politiken och landets hälsoaktörer är på väg. Vilka reformer, prioriteringar och finansieringslösningar väntar på oss i det framtida hälso- och sjukvårdslandskapet? Vi kommer också arbeta som riksdag där deltagare tillsammans med publiken är med och nominerar, föreslår och röstar. Hälsoriksdagen har till och med sitt eget konstitutionsutskott bestående av två tidigare partisekreterare för (M) och (S).

Du är varmt välkommen att delta i samtalet!

Nytt uppdaterat program och anmälan här [LÄNK]
 
Programmet kan komma att uppdateras.
  
För frågor om temaseminarier, utställarplats och andra sätt att delta vänligen kontakta
Marco Morner, tel: 070-874 16 48 eller marco.morner@livsplatssverige.se
 
Hälsoriksdagen arrangeras av den nationella hälsopolitiska arenan Livsplats Sverige som har genomförts i Varberg sedan 2015.


 
_____

Meddelande från en av våra sponsorer

_____

Bilderna på personerna är hämtade från riksdagens hemsida och från resp partis hemsida.

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Hälsoriksdagen ordinarie
30 aug 2019 (23:59)
695.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
LPS Mötesplats AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av LPS Mötesplats AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, LPS Mötesplats AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.