Invajo - Events tool Skapa event gratis
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Gratistidningarna
Plats
Värtahamnens färjterminal
Datum
24 - 25 oktober 2017
Tid
2017-10-24 18:30 - 2017-10-25 18:15

Nu med ytterligare två programpunkter!

GRATISTIDNINGEN GER MER EFFEKT


Nu skall vi berätta varför!

Under ett intensivt dygn nätverkar vi och utbildar oss i varför gratistidningen ger EFFEKT och hur vi bäst arbetar med vår argumentation gentemot våra kunder. Vi arbetar med att tydliggöra vad en gratistidning står för och hur den skiljer sig gentemot andra printmedier. Vi har Sveriges vassaste experter med oss på resan och du har chansen att inte bara lyssna på dem utam samtala och gå lite djupare på de frågor som du är nyfiken och vill ha svar på!

 

Anmäl dig genast !

Pris från 1795:- inklusive allt (resa, middag med dryck, frukost, seminarier, utbildning, kaffe)
Och en massa fina kontakter bland kollegor! Det är bara ett krux! - Vi har endast 100 platser... 

Den 24-25 oktober kryssar vi...

 
ERBJUDANDE 1
Bjud med dig en kund som du vill premiera och som du vill skall bli ambassadör för hur fantastisk den lokala Gratistidningen är! Kunden betalar medlemspris då hen är i ditt företags sällskap!

Gratistidningarna använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Gratistidningarna. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Gratistidningarna samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.