Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Sommar Event 8/6, Online!

Arrangör
Golden Circles Network
Plats
Online
Datum
8 juni 2021
Tid
17:30 - 20:30

Sommar Event 8/6, Online!

 

Varmt välkommen till en inspirerande sommarkväll!

Möt Benny & Caroline

  • Benny Rosenqvist
    Det kända mediet Benny förklarar vad som händer i tiden just nu. Och vad positivt det kommer ut av det. Vi kommer alla utvecklas på ett högre plan. 

  • Caroline Gierz
    Är mest känd som journalist, författare och programledare. Vi får lyssna till ett personligt porträtt om livet, andligheten och vägen till att vilja göra TV-programmet 'Det okända' i 16 år.


PROGRAM & GÄSTFÖRELÄSARE
Läs mer i Menyn.

ANMÄL DIG!
När du bokat in dig skickas Zoom-möteslänken till din mail.

Den här kvällen är öppen för Alla! Du behöver alltså inte vara medlem i GC Network. Dela gärna denna inbjudan vidare till en vän.

Till Premium medlemmar: Ni är redan inbokade!

Varmt Välkommen!

 

free2200x122mmtryckoriginal.jpg

M&M Sweden AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av M&M Sweden AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, M&M Sweden AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.