Invajo - Events tool

Inbjudan 3/11 - "Nyheter & Gäst"

Arrangör
Golden Circles Network
Plats
FINLANDSHUSET
Datum
3 november 2020
Tid
17:30 - 20:00

Inbjudan 3/11 - "Nyheter & Gäst"

 
Inspirerande kväll
"Nyheter och Hemlig Gäst"

Vi byter inriktning nu. Varför då?

Nu, med 1,5 års erfarenhet så är det tid att erbjuda mer till fler. Det handlar om att både öppna upp och fördjupa.
Nu vill vi ha ett öppnare Nätverk som kommer fler till del och kunna ge spännande, nya typer av event. En del av dessa kommer att vara längre tidsmässigt. Nya föreläsare, och en ny typ av föreläsare kommer att bjudas in. Som får mer tid att lära ut, så att vi efter en träff både känner och förstår på ett nytt sätt. Att få ett smakprov, och både känna och förstå vad det verkligen kan ge. För behovet att få känna och uppleva är stort. Det har vi pratat om i de olika GC Forum grupperna under året, och det vill vi nu ta fasta på och erbjuda. Vi vill, som sagt, erbjuda mer till fler, och vi vill ge möjlighet att man själv får uppleva. Vi vill alltså öppna upp för att nå ut till fler. För det kommer att bli en ny frihet för en större grupp, att kunna ta till sig det här, med nya villkor.

Vi vill ge en ny känsla och nya erfarenheter under 2021. För det är en ny tid nu, och behovet är stort. Fler och fler vill vara med och inte minst i den tid vi är inne i så behöver vi förstå och komma i kontakt med oss själva på ett nytt sätt, för att fortsätta. För att kunna se till att vara i de sammanhang som känns rätt och ger en större mening. Om vad som är rätt för dig.

Den 3 november berättar vi mer om allt det här nya. Kvällen bjuder också på en Hemlig Gäst.
Eventet är fritt för Alla, oavsett om du är medlem eller inte kan du komma och vara med. Och du behöver inte anmäla dig innan, du betalar 250 kr på plats. Det är max 49 platser och vi sitter luftigt. (Som medlem ingår eventet i medlemsavgiften.)

VARMT VÄLKOMMEN TILL EN INSPIRERANDE KVÄLL!

/Maria

Maria Mattsson
Golden Circles Network

uv8b0401.jpg

 

PS. Det här kvällen är öppen för Alla, du behöver alltså inte vara medlem i GC Network Ingen föranmälan, man betalar inträde på plats: 250 kr. För alla medlemmar ingår eventet i medlemsavgiften. 

M&M Sweden AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av M&M Sweden AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, M&M Sweden AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.