Invajo - Events tool

Vinprovning på Ulfsunda Slott

"Gott vin är en god vän när det blir brukat på rätt sätt". Så skrev William Shakespeare en gång i tiden, och det är precis denna goda vänskap som du ska lägga grunden för under denna helkväll på Ulfsunda Slott!

Tillsammans med Nigab och Stockholm Meeting Selection bjuder Gods & Gårdar in till en vinkväll i två delar, där den populära sommeliern Lisa Solberger guidar dig genom det viktigaste inom vinläran. 

Provningen görs i två delar och kommer att bestå av sju olika viner; ett vitt mousserande, två vita och tre röda samt ett mousserande dessertvin. Den första delen är en klassisk vinprovning med genomgång och presentation av producenterna, medan den andra delen fokuserar på mötet mellan mat och vin; hur påverkar grundsmakerna varandra? Det blir en pedagogisk smak- och aha-upplevelse!

En kort tur från centrala Stockholm ligger ståtliga Ulfsunda Slott som öppnar sina dörrar för oss denna kväll. Utöver en spännande vinprovningen insuper vi atmosfären i detta slott som uppfördes i mitten av 1600-talet av fältmarskalken Lennart Torstenson.  

 

Detta ingår i vinprovningen: 

  • En lärorik och pedagogisk genomgång av vinerna och producenterna.
  • Provning av sju olika viner.
  • Tvårätters middag bestående av varmrätt och efterrätt.   

 

Vinprovningen arrangeras av:

godvinprovninginvajologgor.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Pris
Antal
Vinprovning med tvårätters middag
17 mars 2019 (23:59)
895.00 SEK
Stängd
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.