Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Gods & Gårdar
Plats
Stockholmsmässan
Datum
14 februari 2019
Tid
16:00

Följ med oss till Antikmässan!

Upplev en inspirerande vip-visning på Antikmässan i Stockholm i februari! Vår ciceron är Pontus Silfverstolpe, som guidar oss till mässans dyrgripar.

Den 14-17 februari är det äntligen dags för Antikmässan i Stockholm, där 250 utställare säljer antikviteter, konst och designföremål från alla tider, i alla prisklasser. Gods & Gårdar passar på att bjuda in till en vacker och lärorik vip-visning med vår antikexpert Pontus Silfverstolpe.

Varmt välkomna!

Tid och plats: Torsdag 14 februari kl 16–18, Stockholmsmässan i Älvsjö.

Ingår: Inträde på mässan, vin samt tilltugg, rundvandring med Pontus Silfverstolpe.

Pris: 395 kr för prenumeranter (ord pris 495 kr).

Bokning: godsochgardar.se, klicka på Resor & Event. Inträdesbiljetten till Antikmässan skickas ut via mejl i början av februari och kan nyttjas redan från kl 10 torsdagen den 14 februari.

 

Vid frågor om evenemanget, mejla red@godsochgardar.se. Boka snarast, antal platser är begränsat!

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.