Invajo - Events tool

Prissättning i skapande branscher

Go Business, Piteå
Kunskapsallén 14, Piteå
Visa på karta
27 november 2019
17:00 - 18:30
Lägg i kalender
Arrangör
Go Business
Boka/OSA
Plats
Go Business, Piteå
Datum
27 november 2019
Tid
17:00 - 18:30

Föreläsning med Maria Österåker

Behöver du bli bättre på att ta betalt?
Under en inspirerande föreläsning får du konkreta tips och idéer för hur du prissätter din produkt eller tjänst, hur du skapar värde i det du säljer och hur prissättning, försäljning och marknadsföring hänger ihop. 

Föreläsare är Maria Österåker, författaren bakom boken Ta betalt – om prissättning i skapande branscher. Maria är ekonomiedoktor, föreläsare och egenföretagare som på klingande finlandssvenska lär oss mer om konsten att ta betalt. 

Mer om Maria

Vi bjuder på middagssallad i samband med föreläsningen.

Varmt välkommen!
 ---
Föreläsningen arrangeras av Go Business i samarbete med Luleå Tekniska universitet.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Föreläsning Maria Österåker
24 nov 2019 (23:59)
0
Piteå Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Piteå Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Piteå Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.