Detta event har redan ägt rum!

Vem äger historien?

Arrangör
Göteborg Storytelling Days
Plats
Skeppet, Sjömanskyrkan
Datum
1 februari 2022
Tid
17:00 - 18:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Idag erbjuds fler filmer och tv-serier på fler plattformar än någonsin tidigare. För publiken är det bara att välja och vraka bland utbudet av ständigt nya program och berättelser. Hur resonerar beställarsidan; de som bestämmer vad som ska produceras?

Lindholmen Film & tv bjuder in till ett panelsamtal med några av film- och tv-branschens mest inflytelserika beställare och talar om hur dagens nya röster och berättelser kan få plats i en snabbt accelererande mediebransch där konkurrensen om publiken är större än någonsin.

Samtalsledare - Klara Gibson

skarmavbild20220110kl151716659.png


Publik & registrering


- Eventet är gratis och öppet för alla som är verksamma yrkesutövare inom rörlig bild, professionellt verksamma och studerande.  
- Föranmälan krävs. Begränsat antal platser, vi kan inte garantera en plats utan sätter upp väntlista om det bokas fullt.
- Om du inte kommer måste du avboka senast 24h innan på mail som anges i bekräftelsen. Annars tillkommer en avgift på 200 SEK.
- Kom i god tid och visa upp vaccinationsbevis (obligatoriskt).
- Registreringen öppnar 60 min innan varje programpunkt. 

skarmavbild20220110kl1551431263.png

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.