Detta event har redan ägt rum!

Skriva för dataspel

Arrangör
Göteborg Storytelling Days
Plats
Skeppet, Sjömanskyrkan
Datum
1 februari 2022
Tid
19:00 - 20:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Centrum för Dramatik Syd bjuder in till ett samtal med Soni Jörgensen, manusförfattare och dramaturg som bl.a. skrivit för det framgångsrika spelet It Takes Two från Josef Fares’ Hazelight Studios. Spelet belönades med “gaming Oscar” på The Game Awards för Game of the Year 2021och Niclas Ekström, manusförfattare bakom bl.a. Maskineriet (Viaplay) samt ljuddramat Bulltoftakapningen (SR). Avslutas med Q&A.

soniniclas.jpg


Publik & registrering


- Eventet är gratis och öppet för alla som är verksamma yrkesutövare inom rörlig bild, professionellt verksamma och studerande.  
- Föranmälan krävs. Begränsat antal platser, vi kan inte garantera en plats utan sätter upp väntlista om det bokas fullt.
- Om du inte kommer måste du avboka senast 24h innan på mail som anges i bekräftelsen. Annars tillkommer en avgift på 200 SEK.
- Kom i god tid och visa upp vaccinationsbevis (obligatoriskt).
- Registreringen öppnar 60 min innan varje programpunkt. 

skarmavbild20220110kl1551436566.png

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.