Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Gård & Torp-dagen 2019

Arrangör
Gård & Torp
Plats
Skånska Gruvan
Datum
6 september 2019
Tid
12:00

Succén är tillbaka!

Gård & Torp-dagen på Skansen
6 september 2019

Välkommen till Gård & Torp-dagen 2019! I år är temat och tapeter och färgsättning i gamla hus. Vi håller till i Skånska gruvan vid Skansen och bjuder på intressanta föreläsningar samt besök i unika miljöer på Skansen. Ta chansen att lära, inspireras och träffa likasinnade!

Den 6 september ses vi på Skansen för att fokusera på tapeter och färgsättning i gamla hus! Under en lärorik eftermiddag får vi höra en rad experter som berättar om både hantverk och historia, följt av en promenad upp till Skansen där vi får tillfälle att studera mönster och måleri i några av husen. Bland föreläsarna finns tapethistoriker Ingela Broström, Mats Qwarfordt och Sara Lundström från Handtryckta tapeter på Långholmen, konsthistorikern Svante Helmbaek Tirén och Ann-Charlott Strandberg från Lim & Handtryck i Göteborg. Dagen avslutas med mingel över ett glas vin med tilltugg.

Boka din plats idag, antalet platser är begränsat!

 

INFORMATION GÅRD & TORP-DAGEN

Tid: Fredag 6 september kl 12.30-18.30 ca (dörrarna öppnas kl 12.00)
Pris: 695 kr (kaffe och bulle samt ett glas vin med tilltugg ingår)
Plats: Skånska gruvan nedanför Skansen, Rosendalsvägen 14 på Djurgården iStockholm.
Frågor: Mejla red@gardochtorp.se
Anmälan: Görs via formuläret nedan.

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.