Invajo - Events tool
Plats
Innovatum, Byggnad 73
Datum
28 maj 2019
Tid
08:30 - 10:00

Varmt välkommen på Frukost med Fyrbodals Kvinnliga Industrinätverk!

Frukosten kommer att fokusera på kompetensförsörjning. Hur kan yrkesverksamma kvinnor i industrin locka fler unga att vilja söka jobb på industriföretag? Utöver en god frukost och mingel får du bland annat lyssna till Elin och Klara, som står bakom arbetet Tekniktjejer. 

 

Om Fyrbodals Kvinnliga Industrinätverk

Tillsammans behöver vi stärka kompetensförsörjningen i Fyrbodal. En del i det arbetet är att öka kvinnors förutsättningar och vilja att arbeta och göra karriär inom industrin. 

Vi tror att ett kvinnligt nätverk för kunskap och erfarenhetsutbyte kan bidra till en positiv utveckling av kvinnlig arbetskraft inom industrin genom att fylla flera olika behov:

  • Öka verksamheters medvetenhet inom mångfald och jämställdhet
  • Förse kvinnliga studenter med förebilder och mentorer
  • Utveckla rekryteringsprocesser för att fler av ansökningarna ska komma från kvinnor
  • Möjlighet att dela med sig och få del av andras berättelser om hur det är att vara kvinna inom industrin 

 

Fyrbodals kvinnliga industrinätverk har initierats av IUC Väst, CSR Västsverige, Högskolan Väst och Sansera

Eventbild av Nathan Dumlao från Unsplash

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Frukostgäst
23 maj 2019 (07:59)
Stängd
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.