Invajo - Events tool

FrukostAkademin Säby Säteri 7:e maj

Arrangör
FrukostAkademin Nacka-Värmdö
Plats
Säby Säteri
Datum
7 maj 2019
Tid
07:30 - 09:30

MAX vinner FN-pris, och utses till Sveriges bästa varumärkesbyggare.


kajmax.pngburgare.png

 

Välkommen till vackra och härliga Säby Säteri där vi får besök av Kaj Török, MAX Burgers Informations- och hållbarhetschef. Kaj har jobbat med hållbarhets-kommunikation sedan 1996, och för en kort tid sedan höll Kaj ett anförande i Porto i Portugal tillsammans med andra kända profiler inom hållbarhet bl a Al Gore. Kom och bli inspirerad och få konkreta tips om hur man kan arbeta mera hållbart och klimatsmart.
 
Max har rankats Sverigebäst inom sin bransch av Sustainable Brand Index åtta år i rad och har branschens bredaste utbud av gröna burgare som snabbt tar större andel av omsättningen. Max har under många år arbetat målmedvetet med att minska verksamhetens klimatpåverkan och har under 10 år klimatmärkt menyn samt klimatkompenserat från jord till bord. 2018 lanserade Max världens 1:a klimatpositiva meny.
 
Hösten 2018 tilldelades MAX Burgers FN-föreningen Nacka/Värmdös pris ”Små steg mot fred” och de har också mottagit pris i Sveriges största PR-tävling, Spinn i kategorin Årets varumärkesbyggare och en mängd andra priser. ”Vilket 50 årskalas” det har varit 2018 berättar Kaj Török. Vi är väldigt glada över att vi får ta emot så fina priser.
Kaj har varit drivande att restaurangkedjan ska klimatkompensera för sin verksamhet 10 % mer än hela värdekedjans utsläpp så att de blir klimatpositiva. I värdekedjan ingår allt från lantbrukarens jord till gästens bord och gästens resa till och från restaurang och mycket mer. Klimatkompensationen sker i form av trädplantering. Max är den första restaurangkedjan i världen som överkompenserar sina klimatutsläpp.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Frukost
3 maj 2019 (23:59)
0
C.R. Branding AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av C.R. Branding AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, C.R. Branding AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.