Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
FrukostAkademin Nacka-Värmdö
Plats
Grand Hotel Saltjöbaden
Datum
20 november 2019
Tid
07:30 - 09:30

FrukostAkademin Nacka-Värmdö Grand Hotel den 20:e november

Hur ser hantverket ut bakom framgångsrik lobbying?
(Gunther vet)

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar att bli framgångsrika. Politikerna lyssnar på oss eftersom vi är remissinstans till riksdag och regering och finns med i viktiga utredningar. Som den lokala rösten i näringslivsfrågor påverkar vi beslutsfattare ute i landets kommuner med våra 2000 förtroendevalda. Vi arbetar hårt för att minska regelbördan, sänka företagarfientliga skatter och öka kompetensförsörjningen så det blir lättare att anställa. Entreprenörer och samhällsbärare ska fokusera på att förverkliga sina drömmar istället för att lägga tid på pappersarbete.
Hör det hemliga spelet bakom kulisserna!
En annan mycket viktig fråga som är högaktuell för många mindre och medelstora företag är att hitta rätt kompetens och hur man kan underlätta och få hjälp i sina rekryteringar.

mardnerasbrink.jpg

Bli mer effektiv i din rekryteringsprocess
Förutom att få veta lite mera om vad som händer bakom kulisserna kommer vi även denna morgon att belysa utmaningen som många företag har kopplat till rekrytering av rätt kompetens. Hur kan företag bli bättre på detta? Vad saknar man idag, men framförallt i framtiden? Rekryteringsguiden hjälper till att hitta nya medarbetare baserat på tillgång och efterfrågan i kommunen.
Camilla Hane från Arbetsförmedlingen Nackas-Värmdö visar smakprov på kostnadsfria tjänster som förenklar för alla företag.
En söktjänst där man kan hitta rätt kandidat, och en möjlighet att intervjua fler kandidater på kortare tid och en väg att få kontakt med kandidater redan under arbetsmarknadsutbildning. Välkomna att ta del av detta!

Stort Välkomna
önskar Grand Hotel med personal
och vännerna från FrukostAkademin

Företagarna Nacka Värmdö använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Företagarna Nacka Värmdö. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Företagarna Nacka Värmdö samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.