Invajo - Events tool
Arrangör
FrukostAkademin
Plats
Gustavsbergs teater
Datum
20 november 2018

Skapa framgångsrik beteendeförändring med vetenskapliga verktyg

Att påverka andras beteende är en utmaning för de flesta av oss, vare sig det gäller anställda, kunder eller oss själva. Beteendevetenskap ger oss nya verktyg för att kunna styra beteende utan att vara tvingande.
 
Nya vetenskapliga metoder som nudging får allt mer uppmärksamhet av företag och organisationer som är intresserade av att bli bättre på att kunna styra beslutprocesser. Nudging är en metod som kommer från beteendeekonomi och handlar om att designa om miljön där beslut fattas för att styra åt ett visst beteende. Metoden har slagit igenom de senaste åren, och har även blivit uppmärksammat i förra årets nobelpris i ekonomi – Rickard Thaler. Även tidigare nobelpristagare Daniel Kahneman kan tillskrivas stark koppling till begreppet beteendeekonomi.
 
Nurit kommer under detta seminarium att introducera konceptet nudging och förstå hur det kan hjälpa oss att skapa effektiv beteendeförändring. Vi kommer även att gå igenom en vetenskaplig process som kan tillämpas av individer och organisationer för att styra beteende med hjälp av nudging.

default
Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
C.R. Branding AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av C.R. Branding AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, C.R. Branding AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.